BT-W4 er udstyret med den nyeste aptX Adaptive codec. Afhængig af forbindelseskvaliteten og typen af indhold tilpasser den automatisk og effektivt bithastigheden til radiofrekvenserne i omgivelserne. Den lille lydsender giver en 24-bit HD-lyd, som kan streames ved 48 kHz. Sammen med den pålidelige Bluetooth 5.2-forbindelse, kan brugerne forvente masser af forbedringer i klarhed og dybde, hvad end det er til musik, film eller spil.

Ny enhedsskifte-funktion
Med Creative BT-W4 kan man nemt og bekvemt skifte mellem op til fire parrende enheder med et tryk på en knap. Og hvis nogen ringer til én, går man blot i HFP-tilstand ved at trykke på knappen to gange. På den måde kan man bekvemt benytte sig af håndfrie opkald på sine Bluetooth-aktiverede hovedtelefoner eller true wireless høretelefoner*, når lydsenderen er i brug. Creative BT-W4 tilbyder brugerne fleksibilitet, der gør multitasking til en leg. 

Der medfølger en analog plug-in mikrofon, specielt velegnet til brug i spillekonsoller, således at brugerne kan tale med deres holdkammerater. Stemmechat-mulighederne lettes af den håndfri tilstand, som let kan aktiveres, når den er tilsluttet et sæt trådløse høretelefoner. 

Man kan gøre BT-W4 til sin egen med forskellige personaliseringsfunktioner. Ved at koble til Creative-appen, kan man skifte mellem de parrede enheder eller nulstille parringslisten og justere enhedernes lyd med Equalizer og Sound Blasters Acoustic Engine.

BT-W4 er kompatibel med PC, Mac, Nintendo Switch, PS4 og PS5, og er derfor et kompetent værktøj, der gør det lidt nemmere for kvalitetsbevidste brugere at få god lyd.

*Sørg for at modtager enheden har en tilsluttet eller indbygget mikrofon for bedre stemmeoptagelse.

Pris og tilgængelighed
Pris: 54,99 EUR (ca. 405 DKK). Tilgængelig på Creatives online butik.

For mere information om Creative BT-W4, besøg creative.com/BTW4.