NETGEAR®, Inc (NASDAQ: NTGR), den markedsførende producent af prisvindende, forbundne produkter designet til at forenkle og forbedre folks liv, annoncerer i dag undersøttelse af det nye 6GHz-bånd på deres Nighthawk M6 mobile hotspot routere ved lanceringen af denultrahurtige M6 Pro 5G WiFi 6E Hotspot Router (MR6450). Den nye mobile router understøtter 5G internet op til 6 Gbps‡ og WiFi-hastigheder op til 3,6 Gbps∞.

Et større fokus på hybridarbejde og et stigende antal forbundene produkter i hjemmet har ansporet et voksende behov for en sikker og stabil højhastighedsinternetforbindelse, der er i stand til at understøtte flere tilsluttede enheder i alle slags situationer.

M6 Pro giver en transportabel og sikker WiFi-forbindelse med en indbygget firewall til op til 32 enheder, hvor end du kan få mobildækning. Rejsende kan nyde uafbrudt videostreaming, Zoom-opkald, onlinespil, opdateringer på sociale medier og upload/download af store filer – alt på samme tid og med sikkerheden i top.

Perfekt til hjemmet og på farten

M6 Pro er også ideel til hjemme- eller sommerhusbrug og kan øge WiFi-dækningen op til 92,5 kvadratmeter med In-Home Performance Mode, blot ved at fjerne batteriet og bruge strømadapteren. I større hjem kan hotspot-routeren bruges sammen med en eksisterende WiFi-router ved at tilslutte den til 2,5 Gbps Ethernet-porten.

Nighthawk M6 Pro kombinerer Qualcomm® Snapdragon™ SDX65 Mobile Platform med NETGEARs store ekspertise for at levere førsteklasses ydeevne med banebrydende hastigheder. Det store batteri giver op til 13 timers brug på en opladning, uanset om det er til spil eller arbejde*. Hotspottet er ulåst og fungerer dermed med de fleste større 5G/4G-netværksoperatørers SIM-kort.

“Uanset hvor du tager hen, om det er tale om en hurtig forretningsrejse, forlænget ferie eller lidt af begge dele, kan bekvemmeligheden og trygheden ved at have et stærkt, sikkert, personligt netværk i lommen ikke undervurderes. M6 Pro kombinerer de nyeste WiFi 6E- og 5G-teknologier i en lille, elegant formfaktor og resultatet er banebrydende, sikker mobil WiFi med ultrahurtige hastigheder,” siger David Henry, præsident for Connected Home Products and Services hos NETGEAR

Tekniske specifikationer:

  • 5G-ydelse: Stærk, pålidelig, sikker 5G-internet med hastigheder på op til 6 Gbps. Perfekt til arbejde og underholdning, mens du rejser.
  • Ultrahurtige WiFi-hastigheder med WiFi 6E: WiFi-hastigheder på op til 3,6 Gbps for op til 32 enheder til hurtige downloads, spil og streaming.
  • Intuitiv berøringsskærmgrænseflade: Opsæt, administrer, del og overvåg nemt WiFi på 2,8″ LCD-berøringsskærmen.
  • Sikkert og pålideligt netværk: Spar mobildata og undgå farer, når du opretter direkte forbindelse til offentligt WiFi. Nighthawk M6 har en indbygget firewall til en privat WiFi-forbindelse med ekstra adgangskodesikkerhed til web-UI og LCD.
  • Ulåst potentiale: Accepterer nano-SIM-kort fra store 5G/4G-netværksoperatører.
  • In-Home Performance Mode: Forøg WiFi-dækning op til 92,5 m2 derhjemme. Du skal blot fjerne batteriet og bruge strømadapteren.
  • USB-C-port: Oplad en enhed, eller få adgang til en ultrahurtig kablet forbindelse op til 5 Gbps.
  • Mobilt tilbehør: Forøg din 5G-modtagelse ved at tilslutte eksterne 5G-antenner (sælges separat) til de tilgængelige antenneporte.
  • Kraftfuldt 5040mAh batteri: Forbliv forbundet længere. Batteriet holder op til 13 timer på en enkelt opladning.

HPUE-understøttelse: Muliggør bedre rækkevidde ved yderkanterne af 5G-dækningsområder

Pris og tilgængelighed

M6 Pro er nem at sætte op og bruge, og det kompakte design gør den nem at tage med overalt, hvor der er behov for en trådløs forbindelse. Den har en intuitiv farveberøringsskærm til bekvemt at overvåge dataforbrug, se og ændre WiFi-navnet/adgangskoden, kontrollere mobilsignalstyrken og administrere netværksindstillinger.

M6 Pro Mobile Router (MR6450) er tilgængelig nu fra Netgear.com.

Vejledende pris: 7490 kr.