Besøgende på årets Gamescom i Köln kan glæde sig til at de bliver de første spillere til at teste nogle af de sjove, nye minispil i det kommende Super Mario Party samt andre kommende titler til Nintendo Switch, inklusive Super Smash Bros. Ultimate.

Super Mario Party udkommer eksklusivt til Nintendo Switch den 5. oktober. Spillet byder på det originale brætspils-setup med op til fire spillere, der ræser over gennem banen i jagten efter stjerner. Det gælder om at udnytte de dybere strategiske tilføjelser som Dice Blocks, og en ny spilfunktion som Toad’s Rec Room parrer op til to Nintendo Switch-konsoller. Vi får også Online Mariothon, som gør, at dette party kan nydes solo, hvoraf de besøgende hos Nintendo i hal 9 på Gamescom kan teste fem af de nye minispil.

Øvrige spiltitler tilgængelige på Gamescom den 21.-25. august er:

  • Super Smash Bros. Ultimate
  • EA SPORTS™ FIFA 19
  • Dark Souls™: Remastered
  • Travis Strikes Again: No More Heroes
  • DRAGON BALL® FighterZ
  • Starlink: Battle for Atlas
  • Killer Queen Black

Skal du ikke selv til Gamescom, kan du tage et kig på Nintendo’s YouTube channel, hvor en serie videoer optages på RedCube studio i løbet af messeugen og vises her – vi kan forvente at se nyt gameplay fra fx Super Mario Party, Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country, og DAEMON X MACHINA fra Marvelous med indslag med spillets producer, Kenichiro Tsukuda. Se desuden trailere for annoncerede, kommende spil på kanalen allerede nu.

 

Forrige indlægEA stopper On The House
Næste indlægMarvel’s Spider-Man preview
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.