OnePlus, det globale teknologimærke, annoncerer, at den populære OnePlus Open nu tilbydes i farven Voyager Black i Danmark. 

OnePlus Open er en af de hurtigst sælgende smartphones fra OnePlus nogensinde, og efterspørgslen har været stor i Danmark siden lanceringen den 19. oktober.  

Indtil nu har OnePlus Open kun været tilgængelig i Emerald Dusk, en ikonisk grøn farvevariant, der udelukkende er forbeholdt OnePlus’ topmodeller. Hvor Emerald Dusk har en bagside af mat-frosset glas, har OnePlus Open Voyager Black en mere diskret bagside i vegansk læder, der emmer af kvalitet og elegance. OnePlus Open Voyager Black vejer kun 239 gram  og er dermed 6 gram lettere end Emerald Dusk. 

Takket være OnePlus Opens holdbare hængsel, strålende lysstærke skærme, det tredobbelte Hasselblad-kamera og ultra-produktivitetsfunktionerne fra Open Canvas via OxygenOS, er OnePlus Open en populær telefon i flagskibsklassen. 

“Siden lanceringen af OnePlus Open, vores første foldbare flagskibstelefon, har responsen fra vores community været intet mindre end fantastisk. Efter en enorm efterspørgsel efter enheden, samt et ønske om, at den tilbydes i Voyager Black, er vi glade for at kunne tilbyde denne farvevariant i Danmark og give folk flere produkter, som de elsker,” siger Thor Gøtz, landechef for OnePlus i Danmark.

OnePlus Open Voyager Black vil være tilgængelig på oneplus.com/dk fra i dag og indenfor kort tid også via Telia & Callme.