ag kampen op og følg den spændende story i Fire Emblem Warriors: Three Hopes, en helt ny historie i det velkendte Fire Emblem-univers. Fire Emblem: Three Houses udkommer til Nintendo Switch den 24. juni i år. Se den nye trailer til The Intertwined Fates – Fire Emblem Warriors: Three Hopes (Nintendo Switch), som præsenterer spillets hovedperson Shez samt den ekstremt farlige Ashen Demon og andre figurer, du har mødt i tidligere spil.

I denne nye story møder de fremtidige ledere af Fódlan en lejesoldat ved navn Shez. Hvordan vil dette tilfældige møde ændre kontinentets fremtid? Tag med Shez på eventyr og opdag de tre forskellige veje, som handlingen kan tage.

I Fire Emblem Warriors: Three Hopes kan spillerne udforske en lejr og interagere med allierede, inden de går i kamp. Træn og nyd gode måltider og samtaler. Benyt lejligheden til at styrke båndene mellem figurerne og låse op for nye evner, der kan påvirke udfaldet af kampene.

Det er også muligt frit at skifte figurklasse for at være forberedt på alle typer fjender. De unikke egenskaber ved dine ledsagere fra forskellige klasser kan bruges til en række forskellige taktiske kombinationer.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes Limited Edition udkommer den 24. juni 2022, samme dato som standardversionen af spillet. Den begrænsede udgave indeholder en artbook, et kort over Fódlan, et sæt med fem akrylfigurer, kort med figurerne og spillet.