Til Monster Hunter™ Digital Event afslørede serieproducent Ryozo Tsujimoto en ny trailer til Monster Hunter Rise: Sunbreak™, der er den massive udvidelse til det storsælgende og prisbelønnede Monster Hunter Rise™. Den spændende nye trailer giver et glimt af den nye historie, den nye Elgado Outpost-hub, de udfordrende nye monstre og de spændende nye evner, som jægerne vil støde på efter at have afsluttet historien i grundspillet. Den digitale event gav også det første dybdegående kig på noget af det nye indhold, der er med i Monster Hunter Rise: Sunbreak, og afslørede release-datoen den 30. juni 2022 til Nintendo Switch™.

Hele den digitale begivenhed kan findes på den officielle Monster Hunter YouTube-kanal.

Detaljer om Monster Hunter Rise: Sunbreak-versionen

Ud over digital-only Standard Edition af Monster Hunter Rise: Sunbreak vil en særlig Deluxe Edition indeholde udvidelsen samt bonusindhold som fx rustningssæt og frisurer. Jægere, der ønsker at starte deres rejse i Kamura, kan vælge Monster Hunter Rise + Sunbreak-sættet i enten fysiske eller digitale versioner til Nintendo Switch. Dette sæt indeholder standardudgaven af Monster Hunter Rise samt den massive Sunbreak-udvidelse (inkluderet som digital voucher i den fysiske version).

Spillere, der vælger at købe en hvilken som helst version af Monster Hunter Rise: Sunbreak tidligt, vil modtage “Loyal Dog”- og “Striped Cat”-rustningssættene til Palamute og Palico. Ved lanceringen vil spillere også kunne købe tre nye Malzeno-inspirerede amiibo, der låser op for særlige rustninger til Palamute- og Palico-fæller.

Monster Hunter Rise: Sunbreak Story

Monster Hunter Rise: Sunbreak tager sin begyndelse efter det heroiske forsvar af Kamura Village mod Rampage, som afsluttes i Monster Hunter Rise. Nyheden om landsbyens overlevelse inspirerer den tapre ridder Dame Fiorayne til at rejse fra det fjerne kongerige for at søge hjælp. Jægere, der er modige nok til at deltage, vil tage til havnen i Elgado Outpost. Denne travle maritime mellemstation er hjemsted for laboratoriet, der forsker i den unormale monsteraktivitet, der plager kongeriget, og til Commando Post, der har til opgave at genoprette freden i riget. Her vil spillerne interagere med en række nye figurer, herunder kommandanten for Knights of the Royal Order Admiral Galleus, den lidt specielle videnskabsmand Bahari, smeden Minayle, købmanden Oboro og opgavegiveren Chichae. Disse hjælpsomme allierede vil hjælpe jægerne med at fremstille nyt udstyr til de farer, der venter forude, og instruere dem i at udføre nye kraftfulde Wirebug-teknikker.

Truslen mod kongeriget er tæt forbundet med magtfulde væsner, kendt som the Three Lords. Denne gruppe omfatter Garangolm, Fanged Wyvern Lunagaron og Elder Dragon Malzeno. Ud over disse nye fjender vil andre monstervarianter og tilbagevendende fanfavoritter, herunder Blood Orange Bishaten og Astalos, dukke op for at udfordre jægerne i den tilføjede Master Rank-quest-sværhedsgrad. At undersøge the Three Lords’ adfærd vil føre jægerne rundt i hele kongeriget til spændende nye steder, herunder det nyligt afslørede Citadel. Dette sted kan prale af snedækkede bjergtoppe og frodige skove. I midten af dette enorme område ligger en for længst forladt fæstning, der fungerer som en bastion for de monstre, som den blev bygget til at holde ude. Flere oplysninger om Monster Hunter Rise: Sunbreak vil blive afsløret på et senere tidspunkt.

Om Monster Hunter Rise: Sunbreak

Monster Hunter Rise: Sunbreak™ er den monstrøse nye udvidelse til Monster Hunter Rise, den anmelderroste og bedst sælgende Monster Hunter™-titel, der udkom til Nintendo Switch i marts 2021. Udvidelsen vil indeholde en helt ny story med flere nye monstre, nye tilføjelser til kampene, sværhedsgrad for Master Rank-questen og meget mere. Flere oplysninger og andre spændende nye gameplay-detaljer om Monster Hunter Rise: Sunbreak vil blive delt inden udvidelsens udgivelse den 30. juni 2022.

For at hjælpe nye spillere med at forberede sig på Monster Hunter Rise: Sunbreak er der blevet tilføjet nye rustningssæt og våben til Monster Hunter Rise. Den kraftfulde Defender-serie af våben har en høj angrebskraft, der hjælper spillerne med at komme videre gennem de tidlige jagter, og de kan parres med Black Belt-rustningen og Veteran’s Talisman for at forbedre overlevelsesevnen og give nyttige færdigheder. Når spillerne nærmer sig High Rank, fremskynder Guild Cross-sættet processen til at høste nyttige genstande, som kan gemmes til fremtidige jagter. Monster Hunter Rise-spillere, der ikke køber Sunbreak-udvidelsen, vil modtage en opdatering, når Sunbreak lanceres, som vil kræve 13 GB på Nintendo Switch. Opdateringen vil være påkrævet for at kunne spille online.