5th Planet Games A/S annoncerer I dag, at selskabet har indgået en medfinansieringsaftale med underholdningsgiganten Skybound Entertainment til et endnu unavngivet The Walking Dead-spil, der vil blive udviklet af det prisvindende studie Other Ocean Interactive, som tidligere har udviklet spil som det verdensomspændende hit, ”Project Winter.”

”Aftalen er et afgørende øjeblik for 5th Planet Games: At kunne kombinere det massive, globale underholdningsbrand, som The Walking Dead er, sammen med de dygtige folk hos studiet bag Project Winter er en kæmpe bedrift for 5th Planet Games – og for både gamere og TWD-fans,” siger Mark Stanger, CEO hos 5th Planet Games.

Other Ocean Interactive ’s tidligere udgivelser er blevet spillet af millioner af mennesker over hele verden, og spiludvikleren har stor erfaring med at arbejde med nogle af de største brands i verden inden for interaktiv underholdning. Det nye The Walking Dead-spil vil bruge Other Ocean’s egne værktøjer og teknologi til at skabe en unik gaming-oplevelse baseret på Skybounds ikoniske IP (The Walking Dead-brandet).

Flere detaljer om det nye spil vil blive annonceret i 2023.

Mark Stanger som CEO for 5th Planet Games

5th Planet Games annoncerer i same omgang også, at Mark Stanger fastholder rollen som CEO fremadrettet, efter han sidste år påtog sig rollen som midlertidig direktør i selskabet, efter Skybound Entertainment opkøbte 5th Planet Games.

”I løbet af det sidste år har Mark ført 5th Planet Games væk fra kanten og mod en lysere fremtid, hvilket kan ses med et velkomment første halvårsregnskab samt den fantastiske mulighed med Other Ocean,” siger Jon Goldman, bestyrelsesmedlem hos 5th Planet Games.