NZXT kender du sikker mest for kabinetter og andre komponenter til selvbygger PC. Nu har de også åbnet op for tilbehør hvor du ikke skal have en interesse i selvbyg. Der er både det modulære tastatur Function og så deres mus Lift, som vi denne gang kigger på. De kalder den selv ambidextrous og selvom den er symmetrisk jeg vil sige det er en mus til højrehåndede fordi der kun er knapper på den ene side.

Som altid skal der foretages en officiel indvejning hvor Lift lander på 70 gram hvilket er tæt nok på de oplyste 67. Den er udstyret med en PixArt 3389 sensor som kan levere en opløsning på op til 16.000 DPI (enheder pr. tomme). Det er meget langt fra de 400 DPI som jeg anvender til CS:GO og de 800 jeg foretrækker til kontorarbejde. De to primære taster er Omron mekaniske som lover en levetid på over 20 millioner klik. Den har RGS belysning i skørterne og onboard profiler så du ikke behøver at anvende CAM softwaren til at skifte profil.

CAM-softwaren er den samme NZXT CAM som også anvendes til at styre bundkort og belysning i NZXT’s kabinetter. Det synes jeg er velfungerende. Du kan ud over at have en valgt stemningsbelysning og vælge den farve der skal lyse op når du vælger DPI. Det er knappen under hjulet der som standard har den funktion. Det gør det meget enkelt at se hvilken profil du vælger. Andre metoder er at få det som en pop-up i et hjørne af skærmen hvilket kræver en app installeret.

Der er mulighed for at vælge forskellige former for indstillinger hvor du også kan ændre tildelingen af knapper. Der er de funktioner der skal være som også inkluderer valg af polling og lift-off. Normalt ser jeg en større variation af valgmuligheder selvom det altid ender med tæt ved de samme valg. Polling sætter jeg altid til 500hz fordi 1000hz ofte giver problemer med at flytte MS Office vinduer så det ikke virker som sirup. Lift-off foretrækker jeg som lav som muligt. Det eneste jeg savner er en mere finmasket indstilling til DPI. Når jeg f.eks. bruger 400 til gaming så er springet fra 400 til 500 meget stort. Her ville jeg gerne ned på spring af 25.

Jeg ved godt at Lift er symmetrisk og derfor synes NZXT at den er til både højre- og venstrehåndede. Da den kun har knapper på den ene side så tænker jeg at det ikke rigtigt virker at bruge lille- og ringfinger til de to. Det bliver noget kunstig. Som højrehåndet så fungerer den rigtigt fint for mig den er med sine næsten 127 mm lidt længere end andre mus og det passer bedre til min hånd. Bliver en mus kortere end det så kommer mit håndled til at hvile på musemåtten og så er jeg langsommere. Selv uden at der er fjernet materiale så er den let og glider gnidningsløst så du præcist kan sigte. Ledningen er en blød strømpe som er ud over ledninger og det matcher med det bedste der findes i markedet.

NZXT Lift er en lækker mus som tager konkurrencen op med de mere kendte mærker. Samtidig er den prissat i den nederste del af klassen hvilket gør den endnu mere attraktiv. Softwaren er velfungerende så det eneste du kan finde ud af er om udformningen passer til din hånd. Så får du en mus du vil være glad for i mange år fremover.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægLeague of Legends får en ny opdatering
Næste indlægApex Legends: Saviors trailer viser manden bag Newcastle’s maske
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
nzxt-lift-anmeldelseNZXT Lift er en lækker mus som tager konkurrencen op med de mere kendte mærker prissat i den nederste del af klassen.