Fra budget til super-sound. Plantronics er kendt for sine gamer-headsets i høj kvalitet til overkommelige penge.

Når det kommer til gaming, spiller lyd som en ligeså vigtig rolle i gameplay som grafikken. Spillere leder efter enhver fordel, de kan finde, om de konkurrerer i en eSport-turnering eller for sjov med vennerne. Konkurrencedygtige spillere på alle niveauer har tre nye Headsets til Plantronics RIG Series til at hæve deres spil, lydoplevelse og en chance for at vinde, hvadenten de spiller på Xbox One, PS4, Nintendo Switch eller en pc. – Uanset om der spilles Overwatch, Fortnite eller Call of Duty, ved gamere at lydkvalitet kan være forskellen mellem at vinde eller tabe en kamp. De nye headsets fra Plantronics RIG 300, RIG 400 PRO og RIG 500 PRO Series bygger videre på arven fra RIG-familien af gaming headsets, og de bruges globalt af professionelle gaming leagues og konkurrencedygtige voice gamers.

RIG 500 PRO Series – Altomfavnende og præcis lyd i ‘all-day’-komfortabelt letvægtmateriale – Er bygget til de mest krævende gamere og high resolution gaming-platforme. Gamers kan nyde high-fidelity lyd gennem et exoskeleton earcup-design, der forbedrer komforten, reducerer støjgener, og giver dig fordelene i forhold til dine konkurrenter.

RIG 500 Series – Se alle modeller her https://www.plantronics.com/us/en/pages/rig-500-pro-series
RIG 500 PRO: Vejledende pris ca.: 749 kr.
RIG 500 PRO Esport (passer til både PC og konsol) Vejledende pris ca. 1195 kr.

Du kan læse vores anmeldelse af RIG 500 PRO Esport her.

RIG 400 PRO – Giver premium lyd uden at knække økonomien – Er til de mere konkurrenceorienterede gamere med den patentanmeldte RIG Game Audio Dial, der gør det muligt at justere lydintensiteten og oplevelsen uden at tage hånden ud af din controller. Har dual-material ørepuder, der er komfortable og blokerer støj udefra, så fokus forbliver på spillet.

Konsol: https://www.plantronics.com/us/en/product/rig-400-pro-hc Vejledende pris ca.: 499 kr.
PC: https://www.plantronics.com/au/en/product/rig-400  Vejledende pris ca.: 379 kr.

RIG 300 – Dit første gamer-headset til når du er på et budget. – Er designet som et premium headset til en gamer. De lette, komfortable åbne øretelefoner giver underholdende lydoplevelser for børn og voksne uanset spillet, og SoundGuard-teknologien forbedrer lydoplevelsen ved at sikre et maksimalt volumen på 118 dB.

Vejledende pris ca.: 349 kr. (for alle modeller: PC, HX, HC, HS)
Læs mere her: https://www.plantronics.com/be/en/product/rig-300