Mario Kart Live: Home Circuit, der lanceres til Nintendo Switch den 16. oktober, byder på en helt ny Mario Kart-oplevelse for alle spillere! Denne nye trailer giver et dybere indblik i, hvordan Mario Kart Live: Home Circuit fungerer i praksis.

Mario Kart Live: Home Circuit, der er skabt i samarbejde mellem Velan Studios og Nintendo, gør brug af AR-teknologi til at danne bro mellem den virtuelle Mario Kart-verden og dagligstuens virkelige verden, så motorsport fra Mushroom Kingdom kommer til live i en kombination af on-screen gameplay og fysisk gokartkørsel. 

Mario Kart Live: Home Circuit indeholder alt, hvad Nintendo Switch-ejere behøver for at blive klar og parat til start: en gokart – med enten Mario eller Luigi i førersædet, alt efter hvem du har valgt – plus fire porte, to pilemarkeringer, der kan bruges til at forbedre dine spor samt en USB-oplader til gokarten. Softwaren finder du som gratis download i Nintendo eShop, som du synkroniserer med din gokart efter download.

Når du opsætter spillet, placerer du fire porte rundt omkring i det ønskede rum og kører igennem dem alle for at skabe banens layout. Nøglen til en sjov bane er kreativitet og der er mange muligheder, fra det helt enkle til mere komplekse baner fyldt med sving og krummelurer.
  

Det anbefales at have et område på omkring 3,5 meter x 3 meter til at spille på, men bortset fra det kan ethvert sted i boligen forvandles til en unik Mario Kart-oplevelse. Så snart banen er etableret med en gennemkørsel, er det klar, parat, start!

Hovedfunktionen i Mario Kart Live: Home Circuit er Grand Prix, hvor du kører om kap med Koopalings gennem otte Grand Prix med i alt 24 forskellige baner. I hvert løb vil velkendte Mario Kart-elementer i spillet påvirke den fysiske gokart og bringe Mario Karts hektiske kørsel ind i en helt ny dimension. Får du fat i en af spillets svampe får den fysiske gokart et fartboost, mens din gokart stopper, hvis den rammes af en rød skal. Et udvalg af velkendte genstande fra Mario Kart-serien er med, såsom bananskræller, blækfyldte Bloopers og Bullet Bills. Forskellige miljøer som vulkanland, retrostil og under vand giver også sit til festlighederne med elementer, der kan påvirke virkelighedens gokart. Husk at samle mønter undervejs, de kan låse op for nye tilvalg af udstyr til spillet på skærmen. I stil med Mario Kart 8 Deluxe indeholder spillet også styringsassistent, der kan hjælpe med at holde gokarten på banen, så både ganske unge eller helt urutinerede spillere kan være med.

I tillæg til Grand Prix Mode er der flere måder at spille Mario Kart Live: Home Circuit på:

  • Custom Race: Her får spillerne endnu mere plads til at udfolde sin kreativitet ved at designe ikke alene banens fysiske layout, men også tilføje forhindringer og genstande med mere for at bringe helt unikke kreationer til live.
  • Time Trial: Spillerne skaber en bane og kører den derefter igennem for at indstille den hurtigste tid – og kan således konkurrere enten mod deres egen personlige rekord eller give sin controller til en anden spiller for et spændende tidskapløb, der kun kræver et Nintendo Switch-system og en Mario Kart Live: Home Circuit-gokart.
  • Mirror Mode: For dem, der har lyst til en ekstra udfordring, giver denne funktion mulighed for, at alle Grand Prix-banerne bliver spillet i spejlvendt, hvor højre sving bliver til venstre og det velkendte bliver ukendt.

Med flere Nintendo Switch-systemer og udgaver af Mario Kart Live: Home Circuit kan op til fire spillere med hver deres konsol og gokart køre om kap i enten Grand Prix eller Custom Race. Med så mange måder at spille på og muligheder for at bruge møbler, legetøj og diverse husholdningsgenstande til at skabe unikke racerbaner til hjemmet, byder Mario Kart Live: Home Circuit på en verden af sjove muligheder for fantasifulde racerkørere i alle aldre.