Shadowbringers: The Copied Factory anmeldelse

Det bedste raid i Final Fantasy XIV´s historie!

0
980

Hvis vi skruer tiden tilbage til juni måned, skete der noget stort i Final Fantasy universet. Det var nemlig der vi fik løftet sløret for patch 5.1 til Shadowbringers.

I sig selv vil det for nogen måske bare være en patch som alle andre, men sådan er det ikke for fans af Final Fantasy XIV. Square Enix har det med at give os noget helt specielt, med blandt andet crossovers fra andre universer.

Vi har set det flere gange. De sidste tiltag nogen nok husker er fra Final Fantasy X og XV. Men denne gang skal vi hive inspirationen ud fra et helt nyt sted. Vi tager nu fat i Nier Automata universet og byder det velkommen som en fast del af Final Fantasy XIV.

Først og fremmest så får vi et nyt 24 mands raid som hedder ”The Copied Factory”. Når man træder ind i det, så er man ikke i tvivl om hvor inspirationen er hevet fra. Så man må sige at Yoshida og co. endnu en gang har gjort det.

Lige de tørre facts fra The Copied Factory raidet:

  • 24 mands raid
  • Består af 3 hold med 1 tank, 2 healere og 5 DPS.
  • Man skal være level 80 for at deltage.
  • Item level på 435 er et krav.
  • Skal klares inden for de obligatoriske 2 timer.

Med et krav på de 435 i item level, kan man godt se at det er et raid for de bedre end game spillere. Men jeg kan med det samme sige, at det er det værd at komme der op.

Så snart man træder ind i The Copied Factory, så bliver man blæst væk med Nier Automata universet. Om man er fan af det eller ej, så kan man ikke andet end at elske det. Der bliver lagt hårdt ud fra starten af, med den første boss.

Man får sig noget af en forskrækkelse når man prøver det raid første gang. For det er lige på og hårdt med de svære taktikker. Når man som jeg spiller Final Fantasy XIV, så kommer det ikke bag på en der skal køres taktisk på. Men alligevel, så kom det en smule bag på mig med den store sværhedsgrad ved den første boss.

Men efter at have været død og genoplivet et par gange, så var jeg fit for fight igen. Det blev klaret første gang uden et eneste wipe. Wipe er når man ikke klare bosserne. Så man må sige at vi havde en god samlet raid gruppe, og nogle der var gode til at forklare hvad man skulle.

Der er 4 bosser i alt, og normalt plejer sværhedsgraden at stige når man kommer frem af. Med The Copied Factory der er det lige modsat. Syntes det bliver nemmere jo længere man kommer. Så kommer man sig over skrækken med den første boss skal det nok gå det hele.

The Copied Factory er nok det bedste raid der har været i Final Fantasy XIV´s historie. Det er godt udfordrende, flot og man nyder hvert sekund i dette Nier Automata univers.

Det som trækker mest i The Copied Factory raidet, bliver nok outfittet som 9S fra Nier universet. Fans vil elske det. Men selvom man ikke er fan, så ved jeg med sikkerhed, at der er mange Final Fantasy fans der vil rende med det hvis de får fingrene i det.

Ud over The Copied Factory raid, så er der en masse andre lækkerier i patch 5.1 og dem kan I selvfølgelig læse mere om ved at klikke her.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægCall of Duty Modern Warfare (2019) – Anmeldelse
Næste indlægPAC-MAN fylder 40
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
shadowbringers-the-copied-factory-anmeldelseThe Copied Factory er nok det bedste raid der har været i Final Fantasy XIV´s historie. Det er godt udfordrende, flot og man nyder hvert sekund i dette Nier Automata univers.