Skullcandy har et slogan som er ”Musik du kan føle” og det kommer fuldt ud til udtryk med Skullcandy Crusher ANC. ANC står for Active Noice Cancellation, eller støjreduktion, hvilket gør dem specielt velegnet til dig som gerne vil have et frirum selvom du er på farten med støj og mennesker omkring dig.

Som sædvanligt har vi taget den lille ny forbi indvejningen på den officielle køkkenvægt. Vi rammer 310 gram og set i forhold til konstruktionen så er det ikke alverden. Det er 1,44 gram mere end opgivet i specifikationerne. Ja ja den er god nok vægten er officielt opgivet til 308,66 gram. Jeg tilskriver forskellen skidt som har samlet sig efter vi har brugt det. Vi taler om et headset med en metalbøjle så det er solidt. Begge kopper kan drejes 90 grader højre og venstre i forhold til normalpositionen og så kan det også kopperne samtidig vippes ind i bøjlen. Dermed fylder det ikke så meget når du skal have det i tasken. Der er en fin stofæske med hvis du vil passe ekstra godt på det.

Det er et Bluetooth 5.0 headset som dermed kan anvendes med lagt det meste der findes på markedet. Du kan i nødstilfælde også tilslutte det med det sædvanlige 3,5mm jackstik hvis du står enten uden strøm eller med en enhed som ikke har Bluetooth. Du lader det med USB-C hvilket er super lækkert for det gør nemlig at du kan lade det meget hurtigere end med den gammeldags Mikro-USB. Jeg vil ikke komme så meget ind på støjreduktionen ANC. Det er en teknologi som i dag er standard i rigtige mange headsets. Det virker fortrinligt. Hvis du vi slå det fra så presse du håndfladen mod hele venstre kop. Den er ikke lige åbenlys. Driverne er 40 mm og det giver et rigtigt fyldigt lydbillede. Kopperne er af kunstlæder og isolerer fint samtidig med at det er komfortabelt. Kunstlæder er mere slidstærkt og den eneste ulempe er en begrænset åndbarhed. Jeg har brugt dem til motion og tørrer du kopper af indimellem så er det ikke noget større.

Nå men fortæl mere omkring det med at føle lyden. Ja lige den del har jeg tidligere kun set på de større gaming headsets. Her kaldes det mange mærkelige ting selvom den mest almindelige er haptic feedback. Det betyder ganske enkelt at hele enheden vibrerer. Den funktion er på Crusher ANC lavet så det er den helt dybe bas, der normalt leveres af en subwoofer, der fysisk ryster headsættet i takt med rytmen. Det virker helt vildt godt. Du kan justere det med den store skyder på venstre kop. Det er en ting som skal prøves før du for alvor bliver overbevist. Det andet som jeg synes er en ny ting i denne type headset er den personlige lydindstilling. Det er skabt i samarbejde med svenske audiodo. Det er ganske enkelt at bruge. Du starter app’en på din enhed hvorefter du kommer gennem en form for høretest. Det giver så en indstilling som passer med hvordan du opfatter lyde. Jeg har nedsat hørelse på venstre øre så det er førte gang jeg får en ensartet gengivelse. Det synes jeg er en rigtigt lækker detalje.

Crusher ANC har også indbygget Tile som er elektroniske markeringer af dine ting. De fås som løse dimser som kaldes Tile’s og så indbygget i alt muligt forskelligt elektronik. Du parer det med en app på din telefon og så kan du via telefonen på en enhed til at kommer med en lyd. Bruger du en almindelige tile kan den også aktiverer en ringelyd på din telefon så du kan finde den. Det er en fin detalje og virker klar bedst hvis du i forvejen synes det er en hjælp at have elektroniske mærker.

Vi synes på redaktionen af Skullcandy er et lidt overset mærke hvor du får rigtigt meget for pengene. Skullcandy Chrusher ANC er et lidt dyrere produkt med en pris på omkring 2.200 kr. sammenlignet med det populære Venue som koster ca. det halve. Det er for mig en lækkerbisken med en bass som giver gåsehud som Skullcandy siger i reklamerne. Sæt Nik&Jay på med Boing! Så er du ikke i tvivl om hvad jeg mener. Den rammer samtidig alle punkterne med stål bøje, lynhurtigt USB-C opladning, vendbare kopper og den røde model synes jeg er fed.

Tak til Scullcandy og KINC for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægWorld of Warcraft: Shadowlands annonceret
Næste indlægHør det nye Need for Speed Heat soundtrack
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
skullcandy-crusher-anc-anmeldelseHvis du leder efter et robust Bluetooth headset som ud over den tunge bas også passer godt til både tasken og styrketræningen, så er Skullcandy Crusher ANC noget du vil være meget tilfreds med.