Skullcandy har(igen) bevæget sig ind på gamermarkedet med deres nye serie af headset. Du finder dem under modelbetegnelserne PLYR som er trådløs, SLYR Pro som er multiplatform med USB/jack og så også SLYR som kan tilsluttes alt der understøtter en 3,5mm jackstik. Det er den billigste og også den model vi har kastes os over. Og søger du på nettet så er det ikke SLYR fra 2015 vi her har gang i.

Skullcandy har i stor udstrækning demokratiseret vellyd til dig der er på farten. De forskellige modeller er pakket med den seneste teknologi i et strømlinet design og mange gange i kække farver. SLYR er ingen undtagelse. Du finder det til omkring 600 kr. og til den pris får du et headset med 50 mm drivere (højtalere) i en vægt på kun 265 gram som det også fremgår af vores officielle indvejning på køkkenvægten. Der medfølger et kabel med 3,5mm med i pakken sammen med et splitter kabel hvis du skulle have behov for det til PC. Det passer til Switch, Xbox, PlayStation og så til PC og alt andet med et 3,5mm jack stik. Der er en helt almindelig drejeknap til volumen, mute ved at trykke på siden af venstre kop og så kan mikrofonen tages af.

Kopperne er dækket med et sømløst syntetisk blødt stof. Det giver en dæmpning af lyden omkring dig uden at skærme så meget som der hvor det er en kombination af kunstlæder og mikrofiber. Det er behageligt at sidde med selv i flere timer. Bøjlen har en blød pude ned mod hovedet og det eneste som der er sparet væk er den klassiske metalbøjle. Her må konstruktionen med plastik klare opgaven. Jeg foretrækker en metalbøjle men hvis der skal spares er dette det sted hvor det gør mindst ondt. Så er der blevet gjort mere ud af mikrofonen som typisk er det svage punkt i headsets. Den formidler lyden overraskende godt når man tager prisklassen i betragtning.

Lyden i SLYR er rigtig god. De 50 mm drivere gør at lydbilledet har en rigtig god dybde selvom om du er meget afhængig af den enhed du sætter den til. Jeg har prøvet både en iPad mini primært Diablo Immortal, Switch med LEGO Bricktales og så PS5 med Call of Duty MW2. I alle tilfælde yder SLYR rigtigt flot. Jeg kan være undrende over en detalje på det kablet som sættes i headsettet. Hvorfor har man valgt 2,5mm i den ene ende og så 3,5mm i den anden? Der er indikation på begge stik så du kan se hvad der skal hvor, men hvorfor. Den forstår jeg ikke for der er en højre/vestre kanal, mikrofonsignal og så en stelforbindelse. Hvad er den sidste til på headset siden? Det femte element? Nå lige meget det er ikke noget som betyder noget i det daglige. Husk at kigge på hvilken ende der passer hvor.

Skullcandy SLYR er et lækkert hedaset til dig der gerne vil have en god lyd uden at forstyrre hele familien. Det er behageligt at sidde med i flere timer og mikrofonen er over gennemsnittet i klassen. Selvom et trådløst hedaset på mange områder giver mere, så skal du ikke undervurderer det at du bare skal slutte det til din kontroller eller Switch og så virker det med det samme. Ikke noget med at løbe tør for strøm ikke noget med at rode med drivere. Det er plug and play når det er bedst.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægApex Legends: Eclipse er ude nu
Næste indlægMød stjernerne i The Dark Pictures: The Devil in Me
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
skullcandy-slyr-anmeldelseSkullcandy SLYR er et lækkert hedaset til dig der gerne vil have en god lyd uden at forstyrre hele familien. Det er behageligt at sidde med i flere timer og mikrofonen er over gennemsnittet i klassen. Det er plug and play når det er bedst.