Humor, action, eventyr, fart og masser af platformspil venter dig i det næste kapitel i Sonic Boom-universet: Sonic Boom: Fire & Ice, som lanceres til Nintendo 3DS-familien i Europa den 30. september. Udgivelsen er en del af Sonics 25-års jubilæum.

Balladen starter, da Dr. Eggman opdager en ny superenergi kaldet Ragnium, som han bruger til at oplade sine robotter med. Ragnium gør dem ultrahurtige – de kan endda matche Sonics berømte fart! Ikke nok med det, alt restaffaldet fra Dr. Eggmans udgravning bliver sendt til naboøerne og dækker visse områder med ild og is. Så da Dr. Eggmans minerobot, D-Fekt, går grassat, er det selvfølgelig op til Sonic og vennerne at redde verden!

Sonic, Tails, Knuckles, Amy og Sticks er alle tilbage, og som spiller kan du nemt skifte mellem dem i spillet for at bruge deres unikke egenskaber. Teamwork har aldrig været vigtigere, for det er kun ved at bruge Sonics fart, Tails’ flyvning, Knuckles’ styrke, Amys hammer og Sticks’ boomerang, at de har chancen for at give D-Fekt den kolde skulder. Nemt bliver det dog ikke: Når de står ansigt til ansigt med gigantiske bosser, der fylder begge skærme, bliver der kamp til stregen!

Helt nyt i Sonic Boom: Fire & Ice er den unikke evne til at skifte mellem ild og is for at nå frem til nye områder, ødelægge objekter og løse opgaver. Sonic og co. kan smelte frosne forhindringer for at komme til skjulte områder eller fryse vandstråler til at glide over kløfter samt meget andet. Du kan spille på tid for at slå din rekord eller du kan undersøge miljøet stille og roligt for at finde hemmeligheder; uanset hvad du foretrækker, er brugen af ild og is nøglen til at nå nye ruter og områder.

Fans af Sonic Boom TV series vil allerede være bekendte med den sjove dialog mellem Sonic og vennerne, der også er med i dette tredje Sonic Boom-spil med højkvalitets-CGI-animationsklip mellem spilniveauerne, hvilket skaber større sammenhæng mellem spillet og tv-serien.Sonic Boom: Fire & Ice

Med til dette single-player-eventyr følger desuden den nye two-player-funktion Bot Racing, der udelukkende handler om racing i høj fart, hvor du kan udfordre en ven til en dyst på banen.