Opdateret Sound Blaster Connect-app nu også tilgængelig til Creative Muvo 2-seriens vandtætte og bærbare Bluetooth-højttalere
Smartphone- og tablet-brugere kan nu nemt og enkelt tilgå sange på deres MicroSD-kort og skifte lydafspilningskilder på Creative Muvo 2 og 2c.
Creative Technology har i dag annonceret, at deres opdaterede Sound Blaster Connect-app nu også er tilgængelig for de vandtætte og bærbare Bluetooth-højttalere Creative Muvo 2 og 2c. Appen giver brugeren mulighed for på en let og bekvem måde at kontrollere højtalerne fra en iOS- eller Android-enhed.
IMAGE
Højdepunkter i Sound Blaster Connect-appen til Muvo 2-serien:

  • Se og vælg sange på et MicroSD-kort

Brugerne kan nu via deres enhed hurtigt se MicroSD-kortets sangtitler på en liste i Sound Blaster Connect-appen. Det giver brugerne mulighed for let at skifte mellem sangene med blot et enkelt tryk med fingeren – uden at skulle rejse sig fra sofaen.

  • Bekvemt skift mellem lydafspilningskilder

Sound Blaster Connect-appen giver samtidig mulighed for nemt at kunne skifte mellem forskellige lydafspilningskilder uden at skulle række ud efter højtaleren. Med kun et enkelt tryk på den mobile enhed kan brugeren vælge mellem at afspille via Bluetooth fra en smart-enhed, AUX fra musikafspillere, USB fra computeren eller vælge sange på det tilsluttede MicroSD-kort.

 

Tilgængelighed
Sound Blaster Connect til Creative Muvo 2 og 2c kan nu downloades gratis i Apple Store og Google Play.