SteelSeries, der i 15 år har produceret verdens bedste musemåtter til gaming, fortsætter innovationen med QcK Prism, den første RGB-belyste musemåtte, der giver gamere valget mellem to overfladetyper.

SteelSeries QcK Prism tilbyder avancerede belysningsindstillinger i 12 uafhængige zoner og GameSense-understøttelse, der reagerer på begivenheder in-game – f.eks. lav ammo, kills, penge og cooldown-timere. Samtidig har den en skridsikker gummibase og et intuitivt kabeldesign, der sikrer gaming uden forstyrrelser – i modsætning til andre musemåtter med RGB-belysning sidder kablet i venstre side, hvor det ikke kommer i vejen for musens kabel under gaming.

Én musemåtte, to overflader

SteelSeries QcK Prism giver gamere valget mellem to overfladetyper: en hård polymeroverflade til lynhurtig og ubesværet bevægelse og en mikrotekstureret stofoverflade, der giver ekstra friktion til at opnå maksimal præcision.

Jason Christian, Category Manager for musemåtter, mus og tastaturer, fortæller: “Enhver lille detalje af denne musemåtte har et formål. QcK Prism overlader intet til tilfældighederne og kombinerer to fremragende overflader med imponerende belysning og nul kabelforstyrrelser.”

QcK Prism understøtter desuden SteelSeries Prism Sync, der gør det muligt at sammensætte belysningseffekter i flere farver på tværs af QcK Prism og alt andet Prism-kompatibelt udstyr, inklusive Arctis 5-headsettet, Rival 700-musen og Apex M800 -tastaturet.

QcK Prism kan købes på http://steelseries.com/qckprism for DKK 599,-.  Læs mere om SteelSeries QcK Prism og SteelSeries’ komplette udvalg af gamingudstyr på www.SteelSeries.com.