Nogle gange så skal man bare bruge en mus helt ude dikkedarer. Jeg spiller primært first person shootere og så kan det svarer sig at vælge en mus som egner sig til det. SteelSeries har deres Primi Mini både i en trådløs og en udgave med hale. Til den med hale kan du skifte ledningen da den har et helt almindelige USB-C stik.

Vi starter med den traditionelle indvejning hvor vi måler den til 69 gram på den officielle GamersLounge køkkenvægt. Det er lidt over de oplyste 61 gram og det er helt sikkert fordi jeg har ladet kablet sidde i. Ergonomisk er den en højrehånd mus med de to sædvanlige knapper på siden, et scroll hjul og to primære knapper på toppen. Scroll hjulet har også trykknapfunktion så alt i alt har du 5 knap funktioner og scroll hjulet. Sensoren er en PixArt TrueMove Pro som sammen med PTFE fødderne så glider den let hen over enhver type af musemåtte. PTFE kender du som Telfon men det er et beskyttet varemærke så derfor benyttes den kemiske betegnelse PTFE eller polytetrafluoroethylen.

Jeg synes den ligger god i hånden og den matte overflade giver et sikker greb uanset hvilket greb du foretrækker. Det bløde stofkabel smyger sig let rund uanset om du bruger en mouse bungie eller ej. Det er som nævnt et helt almindeligt USB-C kabel så du kan skifte det hvis du har en anden præference. Knapperne anvender de helt specielle Prestige OM optisk magnetiske kontakter der har en overstørrelse fjender hvilket giver millioner af ensartede klik uden lag og debounce. De føles super præcise og har en dejligt sprød lyd med en kort og præcis vandring. Det er alt hvad en FPS-spiller har behov for.

Husk at hente SteelSeriens app’en hvor du kan tilpasse alle de forskellige funktioner. Hver enkelt opsætning lagres direkte i musen så selv om du tager den med på farten så kan du stadig skifte mellem dine forskellige opsætninger. Knappen til at skifte opsætning sidder under bunden på musen og anvendes også til at skifte DPI indstilling. Det synes jeg er meget praktisk for jeg kommer ikke til at rode med forskellige DPI-indstillinger mens jeg sidder og spiller. Så problemet ved at vende musen og trykke på knappen er til at overskue. Jeg ved ikke hvorfor der er så stor et ønske om at have den på toppen. Jeg skifter ikke DPI mens jeg spiller.

SteelSeries Prime Mini er i min optik SteelSeries bedste FPS mus. Har du en stor hånd kan du tage Prime som er en lille smule større. Fælles for dem er en 18K sensor og de lækre optiske switche og gode materialer. Personligt havde jeg gerne set mere end en RGB-zone. Samlet set så er SteelSeries Prime Mini med hale rigtigt god værdi for pengene.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægStreamplify MIC ARM – anmeldelse
Næste indlægRainbow 6 Extraction har fået Spillover event
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
SteelSeries Prime Mini er SteelSeries bedste FPS mus med et eneste stående pris/ydelses forhold.steelseries-prime-mini-anmeldelse