SteelSeries præsenterer Siberia 840, virksomhedens nyeste trådløse headset med Bluetooth. Siberia 840 er det nye flagskib i den anmelderroste 800-serie – det bibeholder og supplerer de egenskaber, der har gjort serien til den hellige gral inden for headset for gamere verden over.

Det bedste er blevet endnu bedre

Uafbrudt trådløs gaming med 2 udskiftelige li-ion batterier, Dolby 7.1 surroundlyd med Dolby Digital-hardwareunderstøttelse, universel platformkompatibilitet, fuld hardwarebaseret kontrol over lydindstillinger via sender/baseenhed med OLED-display og knapper på headsettet samt optimering af chatvolumen vha. LiveMix. Listen over funktioner vil nærmest ingen ende tage – og med Siberia 840 er den sågar blevet længere takket være Bluetooth-forbindelse og mulighed for tilpasning i SteelSeries Engine 3-softwaren.

“Der var allerede masser af grunde til, at Siberia 800-serien blev betragtet som verdens bedste inden for trådløse gamingheadset – og med Bluetooth og softwaretilpasning er der nu 2 grunde mere” fortæller Dan Sønderskov, nordisk marketingchef hos SteelSeries. Han fortsætter: “Siberia 840 tager endda skridtet videre; det er fantastisk til gaming, men også ideelt til trådløs afspilning af musik eller til håndfri telefonsamtaler – du behøver ikke engang at stoppe spillet.

Legendarisk komfort og trådløs stabilitet i særklasse

Siberia 840 bibeholder komforten fra 800-serien takket være det polstrede hovedbånd og ørepuderne af memory foam, der omslutter ørerne og dæmper støjen fra dine omgivelser. Mikrofonen har en fleksibel arm, slås til/fra med et enkelt tryk og kan skjules i headsettet, når du ikke bruger den.

Den trådløse forbindelse varetages af senderenheden, der samtidig fungerer som kontrolcenter. Siberia 840 fungerer kort sagt til enhver platform og i ethvert miljø. Er der mange andre trådløse enheder i nærheden? Ingen problemer – takket være SteelSeries’ unikke teknologi springer headsettet kontinuerligt mellem trådløse kanaler for at undgå interferens og levere en 100 % lag-fri forbindelse.

Med SteelSeries Siberia 840 er verdens bedste blevet endnu bedre.

Siberia 840, funktionsoversigt:

 • Design og komfort i luksusklassen møder lag-fri, interferensfri trådløs forbindelse
 • Bluetooth-forbindelse til trådløs afspilning af lyd/telefonsamtaler via. mobile enheder
 • Uafbrudt trådløs gaming: 2 udskiftelige li-ion batterier med op til 20 timers spilletid hver – det ene sidder i headsettet mens det andet oplades i baseenheden
 • Kompatibelt med alle populære gamingplatforme takket være optisk indgang og USB
 • Dolby 7.1 surroundlyd via hardware – også på spillekonsoller
 • Understøtter Dolby Digital, Dolby Headphone og Dolby Pro Logic IIx
 • SteelSeries G2 40-mm højttalerenheder med neodym-magneter
 • Sidemanden kan lytte med via “audio share”-udgangen på headsettet, der også fungerer som 3,5-mm minijack-lydindgang til analoge kilder
 • Fuld kontrol over lyd-/profilindstillinger uden software direkte på senderen
 • Mikrofonafbryder og volumen-/menuhjul på headsettet
 • Fuldt overblik og finjustering af indstillinger i SteelSeries Engine 3 

Pris og tilgængelighed

Siberia 840 kan købes på http://SteelSeries.com til en vejl. pris på 2599 kr.

Flere oplysninger og produktbilleder

Læs mere om Siberia 840 på SteelSeries’ hjemmeside.