Ventetiden på Super Mario 3D All-Stars er ovre. Det blev nemlig udgivet i fredags.

Dette er en herlig samling af 3 gode Super Mario titler. Se en trailer med en præsentation af spillene her:

Hvis du vil vide mere om Super Mario 3D All-Stars kan du læse vores anmeldelse ved at klikke her.

Forrige indlægArcheAge fylder 6 år
Næste indlægYs Origin lander snart på Switch
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)