TP-Link, der er verdens førende udbyder af trådløse netværksenheder, netværkstilbehør og smart home-produkter, har netop lanceret en række nye Wi-Fi 7-produkter i forskellige serier. Mange af produkterne blev desuden fremvist til CES 2023.

Et komplet hjemmenetværk til alle behov: Deco Whole Home Mesh Wi-Fi 7 System
TP-Links Deco-serie er anerkendt for høj kvalitet og kommer med kraftfulde netværksløsninger. Alle Deco-modellerne kan forbindes for at opnå det ultimative multi-gigatbit-netværk i hele hjemmet. Deco-serien kombinerer problemfri dækning med AI-teknologi og en dedikeret Deco-app, hvilket tilsammen leverer et højkvalitets Deco Mesh-system. TP-Link kan nu byde velkommen til et nyt produkt i Deco-serien, nemlig Deco BE85. Den nye Deco BE85 er et Wi-Fi 7 Mesh-netværk med tri-band 22 Gpbs Wi-Fi 7-hastigheder som desuden kommer med to 10G-porte og to 2,5G-porte.

Routere som de aldrig er set før: mød Archer-seriens svar på Wi-Fi 7-routere
TP-Links Archer-serie er kendt og elsket for at levere høj ydeevne – og det fortsætter med de nye lanceringer, der nu også får alle fordelene ved den nyeste Wi-Fi 7-teknologi og bringer hidtil usete hastigheder ind i hjemmet. TP-Link har netop lanceret tre nye routere i Archer-serien: Archer BE800, Archer BE805 og Archer BE550. De tre routere er understøttet af EasyMesh og er udstyret med HomeShield-funktioner. Archer BE800 er en tri-band Wi-Fi 7-router med op til 19 Gbps Wi-Fi og er udstyret med en LED-skærm, to 10G-porte og fire 2,5G-porte. Archer BE805 er ligeledes en tri-band Wi-Fi 7-router med op til 19 Gbps Wi-Fi-hastigheder, to 10G-porte og fire 1G-porte. Archer BE550 er også en tri-band Wi-Fi 7-router, men med hastigheder på op til 9214 Mbps og fem 2,5G-porte.

Lynhurtigt Wi-Fi 7 i alle hjemmets hjørner og kroge: RE550BE, en ny TP-Link Wi-Fi 7 Range Extender
TP-Link har også lanceret en ny Wi-Fi 7 Range Extender – RE550BE – der hjælper med at fjerne alle døde områder ved at udvide de trådløse netværk i hjemmet og på kontoret. RE550BE er kompatibel med EasyMesh og TP-Links Wi-Fi 7-routere, hvilket resulterer i en problemfri forbindelse i hele hjemmets meshnetværk. Den nye Wi-Fi 7 Range Extender har hastigheder på op til 9214 Mbps, en 2,5G-port og to gigabit-porte.