Hapti.co slutter sig til selskabet for at polstre udviklingen inden for mobile games
Wargaming Mobile er glade for at kunne meddele sit nyeste skridt i den fortsatte europæiske udvidelse – det nyligt erhvervede Hapti.co studie, som nu hedder Wargaming Copenhagen. Studiet vil koncentrere sig om udviklingen af nye mobile titler til det mobile marked.

Som tidligere datterselskab af IO Interactive i København har Hapti.co erfaringen fra veteranerne i den etablerede branche til at skabe medrivende mobilspil. Sammen med deres nye projekter som Wargaming Copenhagen vil teamet fortsat arbejde med deres eksisterende mobilspil.

Lederen af Hapti.co, Rune Vendler, har en lang karriere inden for videospil, idet han har arbejdet for selskaber som IO Interactive og Lionhead Studios, og tillige har haft del i store titler som Gameglobe, Kane & Lynch og Fable.

“Folkene på Hapti.co var et perfekt match for Wargaming’s mobile anstrengelser,” siger Keith Kawahata, leder af Wargaming Mobile. “De har flere års erfaring med at arbejde i branchen, en solid portefølje, som har etableret dem på markedet, samt ambition og engagement til at gå fra styrke til styrke som Wargaming Copenhagen.”

“At gå sammen med Wargaming giver os ny muligheder og måder at vokse på,” udtaler lederen af Hapti.co, Rune Vendler. “Vi glæder os meget til at komme i gang med nye projekter og at gøre brug af kunnen og ekspertise fra en gigant som Wargaming og derved give vores spillere flere fantastiske titler.”

For at være opdateret med seneste nyt hos Wargaming Copenhagen og Wargaming, besøg deres officielle portaler: http://www.wargaming.com

 

Om Wargaming

Wargaming er en prisvindende online spiludvikler og udgiver og en af de førende aktører inden for free-to-play MMO-markedet. Wargaming blev stiftet som et privatejet selskab i 1998 og har udgivet mere end 15 titler. I øjeblikket fokuserer Wargaming på sin team-baserede MMO-krigsserie, som gælder krigsførelse i midten af det 20. århundrede, som vil indbefatte World of Tanks’ pansrede verden, luftkampe i World of Warplanes, samt flåders kampe i World of Warships. De tre sammenflettede titler kommer til at danne et samlet spilunivers, som er integreret på portalen www.wargaming.net.

Som del af sin multiplatform line-up har selskabet introduceret World of Tanks på Xbox og World of Tanks Blitz til mobil og tablet. World of Tanks på Xbox introducerede i 2014 og 2015 episke kampvognsslag for konsolspillere og tilbyder den første cross-platform til spiloplevelse mellem Xbox 360 og Xbox One. I 2015 annoncerede Wargaming sit World of Tanks til Sony’s PlayStation®4, og fortsatte dermed sit konsolfremstød. Det mobile MMO-spil World of Tanks Blitz har åbnet Wargaming’s teambaserede militære IP for smartphone- og tabletbrugere verden over.

Officielt website: http://www.wargaming.com

Om Hapti.co

Hapti.co er Danmarks førende udvikler af underholdningsspil af høj kvalitet. Millioner af spillere verden over har swiped, swapped og klikket sig gennem tusinder af niveauer i Smoothie Swipe, Tropical Twist og Hapti.co’s andre successpil. Med base i København er Hapti.co’s team af meget erfarne udviklere på en mission, der skal lave gode mobilspil, som er nemme at komme i gang med, svære at mestre og umulige at lægge fra sig.