Warner Bros. efterlyser Danmarks største Batman-samler

0
911

I år fylder Batman ikke mindre end 80 år, og det fejrer Warner Bros. med en konkurrence for de mest hengivne fans. For at hylde superhelten efterlyser Warner Bros. Danmarks største samler af Batman-ting. Det fan, der har den største samling, vinder bl.a. en rejse og billetter til årets udgave af Comic Con Stockholm.

Batman, The Dark Knight og Læderlappen. Kært barn har mange navne. Den ikoniske og populære superhelt dukkede for første gang op helt tilbage i 1939, og dermed fylder han 80 år i år.  I forbindelse med jubilæet vil Warner Bros. hylde superhelten sammen med dem, der kender ham bedst – Batman-fansene. Ligger du inde med tegneserier eller legetøj? Så kan du bl.a. vinde en rejse til Comic Con Stockholm og en signeret Batmantegneserie.

– Batman er en af vores mest populære superhelte gennem tiderne. Vi tror, det handler om, at de fleste kan se sig selv i ham. Han er superhelten uden superkræfter. For mange har figuren fulgt med fra barndommen og ind i voksenlivet. Derfor vil vi i løbet af dette jubilæumsår fejre lidt ekstra med de mest hengivne fans, siger Agnetha Gardebrandt, nordisk markedschef hos Warner Bros. Entertainment.

Nye filmtitler i forbindelse med jubilæumsåret

I løbet af 80-årsjubilæet lancerer Warner Bros. flere nye Batman-titler. I begyndelsen af sommeren havde den animerede film Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles premiere, og Tim Burtons klassiske Batman-titler blev lanceret i 4K-format. Senere i år kommer LEGO DC Batman – Family Matters og den animerede film Batman Hush. Warner Bros. Interactive udgiver også en ny udgave af Batman Arkham Collection i forbindelse med jubilæet.

Om konkurrencen 

For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Du deltager ved at sende billeder af din samling og en motivering til, hvorfor lige netop du skal vinde, til event@agency.se. Konkurrencen starter den 19. juli 2019. Send dit bidrag til konkurrencen senest den 11. august 2019. 

Præmie  

  • Rejse, logi og billetter for to til Comic Con Stockholm den 13.-15. september 2019
  • En signeret Batman-tegneserie