Zombie-apokalypse i Apex Legends’ Fight or Fright-Halloween

0
504

Fra den 15. oktober og frem til den. 5. november afholder Apex Legends et 3 uger langt halloweentema, som hedder ”Fight or Fright”. I de 3 uger får spillere muligheden for gense det tidligere map, Kings Canyon, som skal sætte scenen for den 3 uger lange zombie-apokalypse.

Udover det tidsbegrænsede gensyn med Kings Canyon, får spillere også mulighed for at afprøve det nye Shadowfall mode, hvor 34 spillere kæmper til døden. Så snart man dør, respawner man som en del af Shadow Squad. Som Shadow Squad-medlemkan man ikke længere gøre brug af våben eller abilities – men… man kan løbe super hurtigt – både vertikalt og horisontalt – og slå hårdt med de bare næver. Som en del af Shadow Squad respawner man uendeligt, indtil der kun er ti legends tilbage. De sidste legends på banen skal forsøge at søge tilflugt på et evakueringsskib uden at blive slagtet af de tilbageværende zombier.

Der kommer selvfølgelig til at være nye eksklusive halloween-skins både til våbnene og karaktererne og masse badges, der kan indsamles. Og som om det ikke var nok, kan man få dobbelt XP i weekenden den 25-28 oktober, hvis man vinder eller ender i top-5. Denne XP-bonus påvirker både ens brugerlevel og Battle Pass-niveau.

Go’ jagt derude