BenQ lancerer InstaShow S til mobile enheder og interaktive displays

0
356

BenQ, en af verdens mest innovative producenter af professionel displayteknologi, lancerer InstaShow S (WDC20), opfølgeren til markedets mest brugervenlige løsning til trådløs præsentation. InstaShow S flytter grænserne for interaktive præsentationer via understøttelse af mobile enheder, interaktive displays og 4-deling af skærmbilledet til samtidig præsentation fra flere tilsluttede kilder.

“Ny displayteknologi flytter fortsat grænser for samarbejdet i både store og små virksomheder” fortæller Bo Cramér, der er administrerende direktør for BenQ Nordic AB. “Hvad enten der er tale om interaktive displays, smartphones, projektorer eller bærbare computere, gør InstaShow S det let for alle i mødelokalet at deltage i enhver præsentation.”

InstaShow S giver alle chancen for at deltage

Ingen computer? Intet problem. Med InstaShow S er det også muligt at dele præsentationer trådløst fra iOS- og Android-enheder. Tilslut enheden til InstaShow S Host via wi-fi og installér BenQ InstaShare-appen – så er du klar til at præsentere og dele på lige fod med de andre deltagere.

Et godt møde kræver aktiv deltagelse, og med op til 32 samtidige deltagere samt mulighed for 4-deling af skærmbilledet baner InstaShow S vejen for mere dynamiske præsentationer.
Sluttes InstaShow S til et interaktivt display (touch-funktionalitet), er det muligt at navigere og annotere i præsentationer direkte fra displayet, uden at skulle have fat i computeren, hvor præsentationen deles fra.*

*kræver deling fra Windows-computer

  • Hardwarebaseret – InstaShow S er en ægte hardwarebaseret plug-and-play løsning, der ikke kræver separat installation, kørsel eller opsætning af software – blot en ledig HDMI-port og USB-port på displayet og på computeren (ved tilslutning af InstaShow S Button-enhed).
  • Understøttelse af mobile enheder – Med InstaShow S er det muligt at dele præsentationer fra iOS- og Android-enheder.
  • Touch Back: Direkte redigering fra interaktivt display – Vises præsentationen på et interaktivt display, kan der navigeres og annoteres direkte i præsentationen på displayet (NB: kræver deling fra Windows-computer).
  • 15 m rækkevidde og flere samtidige deltagere – Instashow S har en trådløs rækkevidde på op til 15 m, og understøtter op til 32 samtidige deltagere samt mulighed for 4-deling af skærmbilledet.
  • Tværkompatibel – InstaShow S Button fungerer med enhver hardwareplatform og ethvert operativsystem, der understøtter HDMI 1.4, inklusive MacOS, Windows og ChromeOS.
  • Hurtig wi-fi og fremragende datasikkerhed – InstaShow bruger en trådløs 802.11ac/n wi-fi-forbindelse med WPA2-PSK sikkerhed og 128-bit kryptering, og der skal hverken installeres software eller drivere på kildeenheden.
  • Brugervenlighed uden sidestykke – Let at tilslutte via HDMI 1.4 og USB 3.0, intuitiv at bruge – uden nogen form for konfiguration eller vedligeholdelse. InstaShow omdanner mødelokalet til et topmoderne trådløst samarbejdsmiljø, ganske enkelt.
  • BenQ InstaShow S-sættet (WDC20) bestående af 2 InstaShow S Button-enheder og en trådløs modtager (InstaShow S Host) kan købes fra til en vejl. pris på DKK 10.490,- eksklusive moms.