Fartglade filmelskere kan nu se frem til at få det ultimative adrenalinsus, når en af verdens mest populære og vedholdende filmserier, Fast & Furious, kommer drønende ud i virkelighedens arenaer. Universal Brand Development har slået kræfterne sammen med Brand Events for at præsentere Fast & Furious Live – en verdensomspændende arena-tour, der er blevet annonceret i dag. Højoktan-showet kommer bragende til januar 2018 og tager fansene med tilbage til nogle af de mest mindeværdige scener og stunts fra filmene.

Fast & Furious Live vækker de vanvittige stunts til live, som har trodset både færdsels- og tyngdelov gennem otte film. Med hjælp fra avanceret teknologi og alle de berømte biler fra filmene genskaber Fast & Furious Live de vildeste øjeblikke fra det store lærred. Publikum vil mærke varmen fra de ildspyende udstødningsrør og blive blæst omkuld af den ufattelig bilakrobatik i scenerne, der genskaber de største øjeblikke takket være den mest virkelighedstro og avancerede teknologi, der findes.

Fast & Furious Live genskaber gaderne i Los Angeles på udvalgte steder rundt omkring i verden, så fansene får mulighed for at genopleve de ekstreme actionscener, hvor stuntchaufførerne – med hjælp fra filmens kulisser, autentiske digitale projektioner og imponerende forhindringer – udfører de mest utrolige stunts.

Executive Producer Chris Hughes og James Cooke-Priest udgør sammen med forfatter/instruktør Rowland French holdet bag Brand Events, der tidligere har skabt og turneret med Top Gear Live.

Ønsker du flere oplysninger, kan du besøge: www.fastandfuriouslive.com Mere information om datoer og steder vil blive frigivet inden længe

Om Fast & Furious
Universal Pictures’ filmserie har slået publikumsrekorder og er blevet en af filmselskabets bedst sælgende og længst kørende serier, der i løbet af otte film har fået en stadigt større fanskare og omsat for 3,9 milliarder dollars i biograferne på verdensplan.  På de sociale medier har filmenes fans samt de medvirkende skuespillere skabt et af de største og mest aktive fællesskaber omkring en filmserie. I 2015 indtjente Furious 7 1 milliard dollars på verdensplan, hvilket placerede filmen på en sjetteplads over de mest indbringende film nogensinde, og snart kommer det næste kapitel i den populære serie drønende med The Fate of the Furious. Filmen kommer i biograferne den 13. april 2017.

Om Brand Events
Brand Events har i fællesskab sports- medie og underholdningsspecialisterne Epsilon Partners skabt og finansieret jointventure-firmaet, Fast Live Productions Ltd, som producerer samt afvikler Fast & Furious Live på verdensplan i mindst fem år.
Brand Events har tidligere arbejdet med BBC Worldwide og produceret og afviklet de utroligt populære Top Gear Live-shows over hele verden i mere end ti år. Virksomheden står bag mange andre anderkendte motorsportsbegivenheder og -festivaler – heriblandt Ignition Festival of Motoring, The London Classic Car Show og CarFest-festivalerne. Virksomheden anerkendes bredt som en af de mest succesfulde innovatorer inden for publikumsbegivenheder og produktion, hvilket er kommet til udtryk igennem stor anerkendelse fra branchen.

Om Universal Brand Development
Universal Brand Development står for udvidelsen af virksomhedens intellektuelle rettigheder på verdensplan, serier, karakterer og fortællinger gennem innovative fysiske og digitale produkter, indhold og forbrugeroplevelser. Sammen med seriens brandmanagement omfatter Universal Brand Developments kerneområder forbrugerprodukter, spil og digitale platforme samt live-begivenheder baseret på virksomhedens omfattende portefølje af intellektuelle rettigheder skabt af Universal Pictures, Illumination Entertainment, DreamWorks Animation og NBCUniversals kabel-tv og tv. Universal Brand Development er et underselskab af Universal Filmed Entertainment Group og del af NBCUniversal, et datterselskab af Comcast Corporation (NASDAQ: CMCSA)