Med en førende position på gamingmarkedet – via både Alienware- og Dell-brandet – lancerer Dell Technologies to nye gamingskærme. Begge skærme er designet til at hæve niveauet af spiloplevelsen. Skærmene kommer med imponerende billedkvalitet, bemærkelsesværdig klarhed samt nem og enkel tilslutning.

Den nye Dell 32 4K UHD Gaming Monitor (G3223Q) leverer krystalklar billedkvalitet og kommer med de nyeste tilslutningsmuligheder, der understøtter grafiktungt gameplay på både pc og de nyeste spilkonsoller.

Skærmen giver ultraskarpe detaljer med 4K UHD-opløsning, Fast IPS og så er den VESA DisplayHDRTM 600-certificeret. Oplev et flydende gameplay med 144Hz variabel opdateringsfrekvens på pc-gaming og 120Hz opdateringsfrekvens på konsol-gaming via HDMI 2.1-tilslutning. Skærmen understøtter desuden AMD FreeSync™ Premium Pro-teknologi. Samtidig er den velegnet til content creators og spiludviklere, der kræver præcis farvenøjagtighed, takket være den nye Creator-tilstand.

Et billede, der indeholder tekst, elektronik, skærm, blå

Automatisk genereret beskrivelse

Den nye Dell 32 USB-C Gaming Monitor (G3223D) byder på betagende billeder, farverigdom og USB-C-tilslutning, der giver mulighed for en fordybende og flydende oplevelse, når man spiller grafiktunge sport-, RPG- og simulationsspil.

De virkelighedstro visuelle effekter er overvældende, når man spiller, takket være QHD-opløsningen og VESA DisplayHDRTM 400-certificeringen. Fast IPS-skærmen understøtter 165Hz variabel opdateringsfrekvens på pc’er og 120Hz på spilkonsoller, 1ms responstid (GtG), AMD FreeSyncTM Premium Pro og NVIDIA® G-Sync®-kompatibilitet, der tilbyder flow i spiloplevelsen. Skærmen har en simpel kabelstyring med USB-C-tilslutning og en 15W-strømforsyning.

Begge skærme kommer med TUV-certificeret ComfortView Plus, der reducerer blåt lys og bevarer de virkelighedstro farver, hvilket gør det behageligt at spille i lang tid.

Pris og tilgængelighed

  • Dell 32 4K UHD Gaming Monitor (G3223Q) bliver tilgængelig fra den 30. marts. Prisen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.
  • Dell 32 USB-C Gaming Monitor ertilgængelig nu. Vejledende udsalgspris er 4.700 kroner.