EPOS har kastet sig over gaming earbuds med lanceringen af GTW 270 Hybrid. Personligt synes jeg det er en modig satsning af danske EPOS. De falder i kategorien True Wireless hvor hver ear bud er en selvstændig enhed. Det hybride betyder at der medfølger en USB-C dongle så GTW 270 både kan benyttes med Bluetooth og/eller donglen. Det betyder at den kan anvendes på PlayStation, Switch og PC med dongle og alle andre enheder som understøtter Bluetooth.

GTW 270 adskiller sig ikke væsentligt fra konkurrenterne. Når du ikke anvender dem holder de til i den lille metalkasse der også tjener som oplader. De holder op til 5 timer på en opladning og kassen kan klare ca. 3 fulde opladninger. Dermed kan du med en fuld opladning være på farten i 20 timer uden at være afhængig af strøm. Kassen og dermed earbuds lades med et USB-C kabel så det er meget moderne. Den lille knap på forsiden af æsken benyttes til at parre earbuds med en enhed. Bare så du ikke febrilsk trykker på knappen på venstre earbud. Det er et lækkert lille design element der flytter kompleksitet væk fra earbud. Som du kan se af det eksploderende billede nedenfor så er der rigeligt med teknik for en fyldig lydoplevelse.

Jeg synes at dongle muligheden er fin selvom jeg går med konstant angst for at miste den. Der er nemlig ikke plads i kassen. Hvis dit liv skal være mindre kompliceret så skal du holde dig til Bluetooth 5.1 som understøtter codec SBC og aptX. Det er specielt aptX der er interessant for gaming. Den giver mulighed for en meget lav forsinkelse af lyden (latency) som er et krav i gaming. Det vil specielt glæde Android brugere hvor dem med iOS vil savne AAC. På PC får du desuden adgang til EPOS Gaming Suite hvor der er flere justeringsmulighed og som også er et krav for at firmware opdaterer. EPOS Gaming Suite skal stadig gennem nogle iterationer før jeg er tilfreds.

Der er til gengæld ikke noget at udsætte på pasformen. De sidder rigtigt godt og der leveres en række gummi dutter med så du kan finde den rigtige pasform. Her går EPOS også lige skridtet videre og tilbyder i alt 4 forskellige størrelser: XS, S, M og L. De overholder IPX5 så de er vand og støvtætte. Dermed kan du også anvende dem til fysisk aktivitet. Lydbilleder er godt og jeg noterer mig at der er en fin bas som typisk er det som de små earbuds kæmper med. Der er så lavet nogle lidt særprægede design valg. Der er kun en knap på den venstre earbud til styring af lyd og eventuelle samtaler på din telefon. Tilsvarende er der kun mikrofon i den højre. Det betyder også at du skal bruge begge på samme tid. Den højre holder Bluetooth og den venstre forbinder til den højre. Så placeres den uden for rækkevidde så holder den op med at virke. I prisklassen forventer jeg mere.

EPOS GTW 270 Hybrid er et vellykket true wireless gaming headset. Pasformen og lyden hæver dem over konkurrenterne. Jeg savner nogle af de mere avancerede funktioner som findes i prisklassen. Metalkassen til opladning og opbevaring er både lille, lækkert designet og i gode materialer.

Tak til EPOS og Think PR for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSpillemyndigheden blokerer 82 ulovlige hjemmesider
Næste indlægSession: Skate Sim uden nu
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
epos-gtw-270-hybrid-anmeldelseEPOS GTW 270 Hybrid er et vellykket true wireless gaming headset hvor pasformen og lyden hæver dem over konkurrenterne.