LEGO Koncernen har annonceret, at LEGO® Peach™ nu bliver en del af produktserien LEGO® Super Mario™, der er udviklet i samarbejde med Nintendo. LEGO Peach slutter sig til LEGO® Mario™ og LEGO® Luigi™, så fans kan udvide deres helt egne LEGO Super Mario eventyr. Spillere kan give deres eventyr endnu mere power og sjove muligheder med den ikoniske prinsesse, når LEGO Super Mario sættet Eventyr med Peach – startbane lanceres den 1. august 2022.

LEGO Peach bidrager til LEGO Super Mario universet med sin genkendelige stemme og sjove lydeffekter. Alle tre interaktive figurer vil nu kunne fås i separate startbaner, der alle introducerer spilleren til LEGO Super Mario verdenen. Med sættet Eventyr med Peach – startbane kan fans optjene digitale mønter og opdage forskellige reaktioner, når de hjælper prinsessen med at gynge og åbne gaver, bekæmper fjender såsom Lemmy og en lavaboble eller bliver venner med en Gul Toad. De interaktive figurer LEGO Peach, LEGO Mario og LEGO Luigi kan forbindes via Bluetooth (to ad gangen), så spillerne kan hilse på hinanden, fejre deres sejre og slå sig sammen for at bekæmpe fjender – og optjene ekstra digitale mønter ved at arbejde sammen. Man optjener flere mønter, når man er to, så det er endnu sjovere at spille sammen med andre. Til august bliver eventyrene i LEGO Super Mario universet endnu sjovere – nu kan de interaktive figurer også udløse positive reaktioner ved at spise frugterne, der kan findes i de nye sæt, eller give frugterne til andre figurer.

Ud over sættet Eventyr med Peach – startbane lancerer LEGO Koncernen også det længe ventede LEGO Super Mario Peach’s Castle – udvidelsessæt. Slottet indeholder en række sjove udfordringer, hvor spillere bl.a. kan vælte Ludwig af skyen, reparere den ødelagte bro og hilse på Toadette. Der er endda en klodsbygget tronsal, der kan dreje rundt, så Bowser kommer frem! Sættet byder også på andre sjove overraskelser såsom et maleri af Bob-omb med et hemmeligt actionelement og en kage med en skjult goomba indeni.

Peach er en stor favorit blandt fans, så vi vidste, at vi var nødt til at tilføje hende og det ikoniske slot til vores LEGO Super Mario verden,” siger Simon Kent, kreativ chef i LEGO Koncernen. “I løbet af de sidste to år har vi fokuseret på at hjælpe fans med at være så kreative som muligt med deres yndlingsfigurer, og derfor har vi gradvist udvidet universet med flere udvidelsessæt, figurpakker og powerpakker. Sidste år tilføjede vi en startbane med Luigi, så det blev muligt for to spillere at spille sammen, og vi er vildt glade for at kunne bygge videre på det sociale element i legen ved også at bringe LEGO Peach på banen. LEGO Peach er klar til at spille en vigtig rolle, når hun slutter sig til de berømte brødre på deres rejse for at besejre deres fjender og optjene så mange mønter som muligt undervejs.”

De efterspurgte interaktive sæt LEGO Super Mario Eventyr med Peach – startbane og Peach’s Castle – udvidelsessæt er de seneste tilføjelser til den ekstremt populære produktserie LEGO Super Mario, der blev lanceret i 2020. Resultatet af det unikke partnerskab mellem Nintendo og LEGO Koncernen er en fantastisk produktserie, der nu omfatter hele tre startbaner, 17 udvidelsessæt, et væld af powerpakker og figurpakker samt to sæt for voksne.

Alle sæt og pakker giver fans uendelige muligheder for at udvide, ombygge, tilpasse og skabe deres egne actionfyldte udfordringer. Den interaktive oplevelse byder på masser af kreativ sjov, og fans af både Super Mario og LEGO leg kan opleve en helt ny måde at interagere med deres yndlingsfigurer på i klodsbygget form. Byggevejledninger til alle sæt og pakker kan findes i LEGO Super Mario appen.

Et andet sæt, der blev annonceret i dag, er LEGO Super Mario Yoshis gavebutik – udvidelsessæt, som giver fans mulighed for at hilse på Yoshi, prøve en tur på frugtkarrusellen og spise lækre frugter for at udløse glade reaktioner og optjene mønter. Følgende sæt blev også annonceret i dag og kan fås fra den 1. august: LEGO Super Mario Fuzzy-flippere – udvidelsessæt, LEGO Super Mario Peach-kattedragt og frosttårn – udvidelsessæt, LEGO Super Mario Goombas sko – udvidelsessæt og LEGO Super Mario Big Spikes sky-udfordring – udvidelsessæt.

Her er den fulde liste over LEGO Super Mario produkter, der er blevet annonceret i dag:

  • 71403 Eventyr med Peach – startbane 549 kr.
  • 71404 Goombas sko – udvidelsessæt 99,95 kr.
  • 71405 Fuzzy-flippere – udvidelsessæt 229,95 kr.
  • 71406 Yoshis gavebutik – udvidelsessæt 269,95 kr.
  • 71407 Peach-kattedragt og frosttårn – udvidelsessæt 649 kr.
  • 71408 Peach’s Castle – udvidelsessæt 1199 kr.
  • 71409 Big Spikes sky-udfordring – udvidelsessæt 549 kr.

Alle de helt nye sæt vil være tilgængelige fra den 1.august 2022 på www.LEGO.com/supermario og hos udvalgte førende forhandlere i hele verden. Den vejledende udsalgspris for Eventyr med Peach – startbane er 549 kr.