Vi kan nok ikke nævne Limbo uden at det får en klokke til at ringe for nogen. Vi ser nu nærmere på Switch versionen af spillet.

Limbo er udviklet af et lille (men ikke ukendt) Dansk spil studie som hedder Playdead. De 2 spil de kendt for er Limbo og Inside hvor sidst nævnte er meget i samme stil som det spil vi nu ser på. Limbo er udgivet på snart alle tænkelige platforme, men det gør faktisk ikke noget.

For på den måde, der har Playdead sørget for, lige meget om du har en PC, konsol eller mobil kan du spille dette herlige spil. Det er første gang vi tager fat i Limbo, men har haft fat i Inside et par gange nu.

Når du starter Limbo op for første gang, går spillet direkte i gang uden så meget som et gram historie. Denne tilgang til et spil er ret genialt. For på den måde virker spillet meget mystisk, og man skal selv finde ud af hvad der skal ske, og hvorfor man er havnet hvor man er.

Limbo er et platform spil bygget op med meget simpel grafik. Det som der er lagt vægt på her er gameplay. Det kan vi med det samme også sige at det får vi. Man skal sådan set bare komme fra den ene ende af banen til den anden ende.

Dette lyder ret simpelt, men det er det faktisk ikke. Man skal nemlig undervejs løse en masse små opgaver for at komme videre til næste område. I starten er det ret nemt at komme videre. Men når man er kommet et stykke, så skal de små grå på overarbejde for at løse gåderne.

En sjov ting ved Limbo er at man ikke har brugt den vanelige opskrift hvor det er delt op i baner. Den bane man går i gang med, kører lige fra man starter spillet til det er løbet igennem. Men er der et område man vil prøve, så skal I ikke frygte dette ikke er muligt. For der er nemlig en mulighed for at genopleve områder hvis man ønsker det.

Limbo er ikke et nytænkende spil som giver os noget vi ikke har set før. Grunden til at spillet er blevet så hypet skal findes et helt andet sted. Playdead har tænkt over hver en lille detalje i spillet, og har sørget for at man ikke kan andet end at elske det.

Limbo er et genialt spil som stadig holder i 2018. Selvom man har spillet det igennem på en anden platform er det stadig endnu et gennemspil værd. Har du ikke prøvet det endnu, så skynd dig at få fat i det.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægMiddle-earth: Shadow of War opdatering ude nu
Næste indlægWrecking Ball nu spilbar i Overwatch
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
limbo-anmeldelseLimbo er et genialt spil som stadig holder i 2018. Selvom man har spillet det igennem på en anden platform er det stadig endnu et gennemspil værd. Har du ikke prøvet det endnu, så skynd dig at få fat i det.