Alienware er det førende gamingbrand og elsket af gamere over hele kloden. I dag har Dell Technologies lanceret nye Alienware-produkter, der tilbyder bedre mulighed for gaming på farten og en ydeevne, der ikke er set før. Blandt nyhederne er en række nye bærbare pc’er i både M-Series og X-Series samt nyt gamingtilbehør, herunder en QD-OLED-gamingskærm, hovedtelefoner og en gamingmus.

Spil, selv når du er på farten
Gamer du ofte på farten, og mangler du en bærbar pc, der kan følge med? Så er Alienware x14 alt, du har brug for. Alienware x14 er Dell Technologies’ hidtil tyndeste bærbare pc, hvilket er gjort muligt takket være et nyt patentanmeldt hængselsdesign. Pc’en kommer med Alienware Cryo-Tech køleteknologi, der optimerer den termiske ydeevne, samt et stort 80Wh-batteri, der sørger for, at pc’en holder op til 11 timers strøm1.

Alienware x14 er desuden den første 14” bærbære pc, som understøtter NVIDIAs Advances Optimus- og G-SYNC-teknologier, der optimerer batteriet, selv ved de tungeste spil. Pc’en kommer også med de nyeste 12. generations Intel® Core™ H-serie processorer og Element 31, der er Dell Technologies eksklusive termiske interfacemateriale, samt Intel® Arc™ Graphics eller NVIDIA GeForce RTX 3060 GPU til bærbare pc’er. Det er desuden den første bærbare pc i Alienware-serien, der udelukkende bruger USB C-porte som opladningsporte.

Dell Technologies lancerer desuden store opdateringer til Alienware X15 R2 og Alienware x17 RS, der blandt andet inkluderer helt nye grafikmuligheder med NVIDIA GeForce RTX™ 30-serien, mulighed for 12. generations Intel Core-processorer, hurtigere hukommelse (nu med op til DDR5 6400Mhz-hastigheder) og AlienFX belysning.

Ekstrem ydeevne
Alienware m17 R5
 er den hidtil mest kraftfulde 17” bærbare gaming pc med AMD-processor. Den leverer en helt utrolig kombination af nye hardware- og softwareteknologier, hvilket giver en fantastisk spiloplevelse. Den nye bærbare pc er spækket med teknologier fra AMD og kommer med både AMD Ryzen™ 6000-Series-processorer, AMD Radeon™ RX-grafik, AMD FreeSync™ Premium, AMD SmartShift MAX, AMD Smart Access Memory™2-teknologi og er samtidig den første bærbare pc, der kommer med AMD SmartAccess Graphics. Alt dette kombineret med Alienware Cryo-Tech køleteknologi, herunder vapor chamber-køling3, som sørger for maksimal ydeevne selv gennem de længste spilsessioner.

Dell Technologies lancerer også den mellemstore Alienware m17 R7, der er en 15” model, som bliver tilgængelig med enten AMD Ryzen™-processerer eller 12. generation Intel Core H-series-processorer, der nu understøtter den nyeste NVIDIA GeForce RTX 30-Series GPU’er.

Alle pc’erne i Alienware-serien kommer desuden med Dolby Vision, der sikrer et meget livligt gameplay med utrolig lysstyrke, levende farver, skarpe kontraster og rige detaljer kombineret med lyde, der bevæger sig rundt om dig med tredimensionel præcision.

Nyt tilbehør, der tager dit gameplay til nye højder
Den nye Alienware 34 Curved QD-OLED Gaming Monitor er verdens første Quantom Dot OLED-gamingskærm. Skærmen, der er hædret med CES Innovation-prisen, tager spiloplevelsen til et nyt niveau, hvad end der spilles racer-, simulations- eller actionspil. Alienware 34 Curved QD-OLED Gaming Monitor er desuden perfekt til Twich-streameren eller brugere, der producerer indhold. Skærmen tilbyder enestående farver, høj luminans med krystalklare billeder, fantastisk lyd og brugerdefinerede funktioner, der alt sammen giver en fordybende spiloplevelse.

Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Headset, der også er hædret med CES Innovation-prisen, har arvet Dell Technologies’ Legend 2.0-design og er med sin slanke silhuet, læderbetræk og bløde ørekopper i hukommelsesskum Dell Technologies’ mest komfortable hovedtelefoner til gaming. Hovedtelefonerne kommer med aktiv støjreduktion, Dolby Atmos’ fordybende multidimensionel lyd, integrerede berøringsknapper og alsidig enhedstilslutning, hvilket gør dem perfekte til alt fra gaming til musik og underholdning. Hovedtelefonerne har en batterilevetid på op til 55 timer4, og med blot 15 minutters hurtigopladning er der strøm i op til 6 timers brug5.

Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Mouse er en ny gamingmus med et slankt design, der blot vejer 89 gram. Den kommer med et 3D-skulpturet ambidekstral tommelfingergreb samt ikonisk AlienFX RGB-belysning. Med den nyeste optiske sensor på hele 26.000 DPI lever musen op til den høje ydeevne, som kræves af en gamingmus. NVIDIA Reflex-teknologien, der måler systemets latenstid, sikrer, at spil startes med den lavest mulige systemforsinkelse, når musen benyttes med NVIDIA G-SYNC-skærme. Gamingmusen tilbyder flere tilslutningsmuligheder og har en magnetisk snap-on-oplader, som giver op til 15 timers gameplay efter fem minutters opladning, eller op til 140 timers6 spil, når den er fuldt opladet.

Concept Nyx åbner op for nye gamingmuligheder
Med Concept Nyx tilbyder Dell Technologies muligheden for, at alle spillere i den samme husstand nemt kan få adgang til hele deres spilbibliotek på enhver enhed – også selvom de ønsker at skifte skærm midt i spillet. Concept Nyx gør nemlig brug af edge-computing, hvor højt ydende spil kan udføres i hjemmet og samtidig deles på tværs af det lokale netværk. I stedet for at benytte fjernservere sker processen i stedet lokalt og tilbyder derfor lavere latenstid, større båndbredde og bedre reaktionstid. Concept Nyx kan dermed bidrage til at løse nogle af de udfordringer med ydeevnen, der opleves i nuværende alternativer som f.eks. cloudbaserede spil.

Du kan læse meget mere om Concept Nyx lige her.

Pris og tilgængelighed

  • Alienware x14, Alienware x15 R2, Alienware x17 R2, Alienware m15 R7, Alienware 34 Curved QD-OLED Gaming Monitor (AW3423DW), Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Headset (AW920H) og Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Mouse (AW720M) bliver tilgængelige senere denne vinter. Priser vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.
  • Alienware m15 R7 og m28 R5 med AMD-processorer bliver tilgængelige til foråret. Priser vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.