Plantronics’ nye trådløse headset er ultra-let og leverer komfort og medrivende lyd hele dagen

Plantronics, der er pioner inden for lyd og wearable-teknologi, lancerede i dag BackBeat 100-serien – den prisvindende BackBeat-families første hybride, trådløse headset med nakkebøjle til opkald og musik. Det ultra-lette headset sikrer god pasform hele dagen og leverer et bredt lydbillede med solid bas, når du vil lytte til musik eller se film på farten. Med den indbyggede mikrofon er klare, håndfri opkald til og fra venner, familie og arbejde ikke længere væk end et tryk på en knap.

“For mange mennesker er et godt headset en tro følgesvend, uanset om de er på arbejde, i skole eller på farten,” siger Anders Blak Pedersen, Corporate Manager Danmark hos Plantronics. “BackBeat 100-serien er designet til at levere lyd i høj kvalitet og give hurtig adgang til telefonopkald, når du har brug for det.”

BackBeat 100 vejer mindre end 30 gram og er et alsidigt headset, du kan bruge hele dagen. Det har desuden en fleksibel nakkebøjle, der tilpasser sig størrelsen og formen på din nakke, mens de magnetiske ørepropper gør sammenfiltrede ledninger til fortid.

Du får desuden følgende fordele med BackBeat 100-serien:

  • Op til otte timers tale- og lyttetid, så du kan klare hele dagen på en enkel opladning.
  • Intuitiv betjening med en simpel tre-knaps brugerflade til styring af musik og opkald.
  • Full-range lydbillede med solid bass.
  • Indbygget mikrofon med ekko-reducering, Digital Signal Processing (DSP) og klar lyd i HD-kvalitet for at besvare og foretage opkald på ethvert tidspunkt.
  • Vibrationsadvarsler underretter diskret brugeren om indgående opkald.

Plantronics’ prisvindende BackBeat-serie
BackBeat 100 er det nyeste skud på stammen i den populære BackBeat-familie, som også inkluderer BackBeat FIT, der er et svedafvisende, trådløst headset med et unikt design og en stabil og behagelig pasform, der bliver siddende, hvor det skal, uanset hvor hårdt du træner. Designet helt fra bunden er BackBeat GO 3 et trådløst stereo-headset , der leverer en fantastisk lydgengivelse. Dertil kommer BackBeat SENSE, der er stilfulde on-ear trådløse headsets med sensor-teknologi samt BackBeat PRO over-the-ear headsets med aktiv støjeliminering og en lyttetid på op til 24 timer.

Pris og Tilgængelighed
BackBeat 100 er tilgængelig hos udvalgte forhandlere fra oktober 2016 til en vejledende pris på 695 kr. inkl. moms.