HTC præsenterer det nyeste medlem af One-serien, HTC One A9s. De smukke polerede kanter og kurver viderefører One-seriens prisvindende præcisionsdesign, og A9s sætter nye standarder for design og materialekvalitet for smartphones i prisklassen.

“HTC One A9s opstod ud fra et ønske om at skabe en smuk og holdbar smartphone med en overlegen byggekvalitet til et kundesegment, der er vant til plastictelefoner, der føles billige. Samtidig er One A9s en kraftfuld smartphone og en videreudvikling af den funktionalitet og finesse, der kendetegner og har gjort One-serien så populær” fortæller den ansvarlige for HTCs nordiske forretning, Lars Toft.

Kontrol til fingerspidserne

HTC One A9s beskytter dine kostbare data, men kan aktiveres med et enkelt tryk. Under HD-skærmen på 5″ sidder en ultrahurtig fingeraftrykslæser, der kan registrere dit fingeraftryk fra stort set enhver vinkel. Den kan desuden konfigureres til at låse op for beskyttede apps låst med HTC Boost+.

Ud over at stille ekstra beskyttelsesfunktioner til rådighed, sørger HTC Boost+ for at holde din smartphone i tiptop stand ved at fjerne midlertidige filer og advare dig om apps, du ikke har brugt i lang tid. Desuden kan Boost+ dynamisk allokere ressourcer efter behov for at gøre betjeningen hurtigere og glattere – det forhindrer samtidig unødvendigt batteriforbrug fra apps, der kører i baggrunden.

Med HTC Freestyle-layoutet er du ikke længere bundet af et usynligt gitter: Træk ikoner, widgets osv. frit rundt, gruppér dem, læg dem i lag, opret link til apps, eller fjern ikonerne helt fra skærmen – din telefon, dit valg.

Uforglemmelige billeder og lyd

Kamerakvaliteten er blevet en af de vigtigste ting ved en smartphone, og på HTC A9s sikrer et fremragende 13-Megapixel kamera på bagsiden, at dine minder kan foreviges i al deres pragt – som kontinuerlig billedserie, panoramabilleder, videoklip i Full HD 1080P eller sågar i ukomprimeret RAW-format med Pro mode. Desuden sikrer BSI-sensoren samt autofokus skarpe billeder i svag belysning, eller hvis det skal gå hurtigt.

Frontkameraet på 5 Mpixel er perfekt til at snuppe hurtige selfies, og med Auto Selfie, Voice Selfie og Live Makeup er det en leg at få det bedste frem i dig hver gang. HTC One A9s leveres med ubegrænset lagerplads på cloudtjenesten Google Photos1, så du kan bare skyde løs uden at være bange for at løbe tør for plads til dine billeder eller videoklip. Med søgefunktionen farer du ikke vild i dit arkiv – den gør det let at finde enkelte fotos ud fra ansigt, sted, objekter, temaer og manuelle søgeord.

HTC har en tradition for at levere en lydkvalitet i særklasse, og den videreføres i One A9s. Med de indbyggede HTC BoomSound-profiler får din musik de bedste vilkår for at imponere – uanset hvilke hovedtelefoner du foretrækker at bruge.

Pris og tilgængelighed

HTC One A9s med 3 GB ram og 32 GB hukommelse kan købes i sort hos udvalgte forhandlere i Danmark fra slutningen af oktober til en vejl. pris på 2.790 kr.