PlayStation 5 kommer sidst i 2020

0
405

Ja det er ikke den store overraskelse, selvom det nu er blevet officielt både at næste PlayStation kommer til at bliver kaldt PlayStation 5 ikke et eller andet mærkeligt navn samt at den kommer “in time for Holiday 2020”. Det er udmeldingen fra den amerikanske PlayStation blog. Da Holiday inkluderer Thanksgiving som falder 26. november er det et godt gæt at udgivelsen kommer et par uger tidligere. Hvordan det kan komme til at falde sammen med de store årligere spiludgivelser må vi vente med at få mere at vide om. Det bliver sikkert først på E3 i juni.

Der kommer så en ny kontroller som får haptisk feedback som er andet og mere end rumble. Aftrækkerne L2/R2 får også en justerbar modsat så det kan føles som du spænder en bue eller tilsvarende. Der bliver nyt interface hvor du bl.a. kan joine multiplayer spil direkte fra oversigten. Ret meget mere er der ikke sluppet ud. Meget af det andet fra bl.a. Wired artikel er mere omkring den intern funktion storage arkitekturen.

Der er endnu ikke bekræftet rygter om antallet af modeller og storage størrelse. Vi skal også sove rigtigt mange gange inden vi kan spille på PlayStation 5.

Du kan læse mere via de to link nedenfor fra US PS Blog og fra Wired.