SteelSeries lancerer fire i én-headset til Nintendo Switch, PS4, pc og mobilenheder

0
559

SteelSeries, producenterne af den mest prisvindende headsetserie i historien, annoncerede i dag det nyeste medlem af Arctis-familien: Arctis 1 Wireless. Arctis 1 Wireless leveres i det samme slanke design som Arctis 1 men tilsluttes via en lille USB-C-dongle og giver en reelt tabsfri tilslutning med lav latens på tværs af Nintendo Switch, PS4, pc og mobilenheder.

Spil på farten eller i hjemmet

Arctis 1 Wireless er det ultimative trådløse 4 i 1-spilleheadset. Takket være en lille USB-C-dongle leverer det SteelSeries’ tabsfri 2,4 GHz trådløse teknologi af hensyn til trådløse funktionalitet med ultralav latens på Nintendo Switch, pc, PS4 og Android. På den måde kan brugere nemt tage den samme konsol- eller pc-oplevelse med på farten på Nintendo Switch- eller Android-enheder.

Arctis 1 Wireless fungerer også perfekt som en stilfuld hovedtelefon til brug på farten. Med en aftagelig mikrofon og et slankt design med lav profil kan spillere få glæde af prisvindende ydeevne fra Arctis, uanset hvor de befinder sig. Arctis 1 Wireless anvender også den samme ClearCast-mikrofon, der giver naturlig klarhed og støjeliminering, men i stedet for at kunne trækkes tilbage som på Arctis 3, 5, 7 og 9X, kan den afmonteres og nemt skiftes fra et headset til en hovedtelefon.

“Med den naturlige vækst inden for konsolspil sammen med fremkomsten af mobile spilleoplevelser såsom spillestreamingtjenester og Nintendo Switch skal spillernes lyd også udvikles, og denne evolution er trådløs”, sagde Ehtisham Rabbani, adm. direktør, SteelSeries. “Spillere har brug for et ægte trådløst headset til flere forskellige platforme og nem overgang mellem oplevelser, og det er netop, hvad vi har opnået med Arctis 1 Wireless.”

Arctis 1 Wireless har også droppet det ikoniske skibrillebånd til fordel for en lavere profilløsning, der er optimeret til brug, mens du er på farten, samtidigt med at den fremragende komfort med Airweave-ørepuder i stof og en stålforstærket hovedbøjle skaber perfekt pasform og varig holdbarhed. Du får også glæde af ekstra fleksibilitet fra et 3,5 mm kabel, som nemt kan sluttes til andre enheder såsom Xbox-controllere eller øvrige enheder med en 3,5 mm-tilslutning. 

Arctis 1 Wireless er globalt tilgængelig for $ 99,99/€ 119,99/$ 119,99 på steelseries.com.

Der findes yderligere oplysninger om Arctis 1 Wireless og den komplette serie bestående af SteelSeries’ prisvindende headsets på www.SteelSeries.com.