Der er længe spekuleret i at Sony ville komme med en anden type PlayStation Plus abonnement. Det er så annonceret nu. Du kan læse detaljerne på PlayStation Blog og vi har overskrifterne nedenfor:

Der bliver 3 typer af abonnementer: Essential, Extra og Premium. Essential er magen til det PS+ du kender i dag med månedlige spil inkluderet og mulighed for at spille online. Prisen er også uændret i forhold til listeprisen på 450 kr. årligt.

Extra kommer til at koste 750 kr. årligt og indeholder i forhold til Essential 400 klassiske PS4 og PS5 spil som kan downloades og spilles. Det matcher lidt de spil som er inkluderet i Essentials hvor det kræver du har et abonnement for at kunne spille titlerne. Det er altså helt uden at skulle være forbundet til internettet.

Premium kommer til at koste 900 kr. årligt og indeholder alt fra de to forgående samt mulighed for at streame yderligere 340 klassiske PS3 titler hvor der desuden er mulighed for at spille en række PS2 og PSP titler enten via download eller i cloud.