Streamplify er et for os nyt mærke. Det er rettet på alle der gerne vil prøve kræfter med at lave forskellige former for indhold uden nødvendigvis at gå personlig konkurs inden den første udsendelse. Denne gang er det den mindste lysring LIGHT 10 vi har taget et nærmere kig på.

Streampfily har to modeller LIGHT 14 som er den store 36 sm lysring som er beregnet til en studie opstilling. Denne gang synes vi LIGHT 10 modellen var den mest spændende. Den er noget af det billigste jeg har set i markedet med en vejledende pris på kun 179 kr. Den har 120 lysdioder i ringen der er 26 cm. Den kommer med det tilbehør en hver spirende content creator har brug for. Der er en fleksibel fod til selve ringen. Der findes så både en holder til telefon og holder hvor du kan skrue et webcam eller et traditionelt kamera fast.

LIGHT 10 er USB tilsluttet så du kan tilslutte det til en computer, en helt almindelige lader eller en power bank hvis du gerne vil have den med på tur. Den trækker op til 10 watt og der er 10 indstillinger til lysstyrke og 3 indstillinger til farve temperatur. Det måles Kelvin hvor indstilling på 3000K er varm (gullig) indstilling mens indstillingen på 6000K er kold (blålig). Den som er i midten er en dagslys hvid. Jeg har prøvet de forskellige indstillinger på min meget lidt samarbejdsvenlige model, Bella. De tre resultater er med maksimal lysstyrke. Der er en anelse forskel selvom det ikke er meget. Det er let at anvende så du skifter bare mellem de tre til du finder den indstilling som er bedst til det du kan bruge. Dæmper du lysstyrken så giver det også en stor effekt på billedet. Som sagt eksperimenter med indstillingerne så det passer til dit udtryk.

Streamplify LIGHT 10 er super værdi for pengene. Du skal ikke ud og investerer i alt muligt ekstra udstyr og den giver et jævnt lys i en god byggekvalitet. Den sluttes direkte til et USB-stik og kræver ingen driver eller andet. Selvom byggekvaliteten er fin så er hovedparten plastic. Det skal du ikke være for hård ved. Hvis du gerne vil prøve kræfter med at lave video indhold, eller savner du ekstra lys til at tage billeder af din mad så er LIGHT 10 et glimrende valg. Den sprænger ikke budgettet.

Tak til Trigono AB og Streamplify for at gøre denne anmeldelse mulig.