Hvis du er lydhør overfor andre end de kendte mærker så er QPAD ude med headsettet QH-700. QPAD er faktisk et mærke med mange år på bagen og som så i 2019 er genopstået. Vi har tidligere anmeldt både mus og tastatur fra QPAD. Denne gang så tager vi deres QH-700 Pro Gaming Headset under luppen. Det hele starter selvfølgelig med en indvejning på den officielle køkkenvægt.

Her rammer QH-700 en kampvægt på 330 gram inklusive den aftagelige mikrofon, det er 9 gram mindre end den oplyste vægt. Jeg har så heller ikke hele ledningen, som er med flettet stof, på vægten. Sådan bliver alle indvejet. Der er også et kabel med som splitter 3,5mm jack-stikket i både en mikrofon og en højtaler udgang så det kan tilsluttes en pc. Dette kaldes tit et Y-kabel af åbenlyse årsager hvis du ser billedet nedenfor. Uden splitter kablet så passer QH-700 til PlayStation, Xbox, Switch og alle andre enheder som benytter det klassiske 3,5 mm jack til enten højtaler, mikrofon eller begge dele. På venstre kop er der en volumenkontrol og en mute knap til mikrofonen. Det som kopperne skjuler er 53 mm drivere som virkeligt formår at formidle et lydbillede.

Materialevalget er gennemført fornuftigt med en metalbøjle mellem kopperne og en ensartet blød pude mod hovedet. Kopperne sidder behageligt og er med blød kunstlæder hele vejen rundt. Jeg har spille en hel Call of Duty Black Ops Cold War kampagne igennem i løbet af et par aftener og det har fungeret fint. Det er komfortabelt også gennem længere tids anvendelse. Jeg kunne godt have ønsket mig at kopperne havde været lavet af to forskellige materialer så der ind mod hovedet var et mere åndbart materiale og resten så var af kunstlæder for at isolere fra omgivelserne. Det ville øge komforten.

Der er intet at sætte på lyden. Årsagen til at anvende et par helt traditionelle hovedtelefoner sammen med f.eks. PlayStation 5 er at få en 3D lydbillede. Mange har investeret i surround sound systemer netop for at få et bedre lydbillede. Med PlayStation 5 får du 3D Audio så snart du anvender et headset eller hovedtelefoner via stikket på kontrolleren. Dermed kan du bedre bestemme hvor en bestemt lyd kommer fra. Lige med Call of Duty Black Ops Cold War så er det en kæmpe fordel både når du spiller multiplayer men så sandelig også du spiller en af zombie-spiltyperne. QH-700 formidler på glimrende det lydbillede som kan produceres med 3D Audio på PlayStation 5. Jeg har også haft spillet på PC. Her er det mere op til det enkelte spil hvor stort et lydbillede det kan skabe. De 53 mm store drivere gør deres til at formidle lydbilledet så dynamisk som muligt.

20201114172542

QPAD QH-700 er et glimrende headset til dig som leder efter noget med det traditionelle 3,5mm jack-stik. Det er lavet med gode materiale og i et design som diskret passer ind alle steder. Du kan også bruge det din telefon eller tablet, selvom det kræver der findes 3,5mm jack eller en omformer kabel. QPAD QH-700 er perfekt til de nye konsoller fra Microsoft og Sony.

Tak til QPAD og BrandFactory for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægGame & Watch: Super Mario Bros. er ude nu
Næste indlægRAPTOR-GAMING er tilbage
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
qpad-qh-700-anmeldelseQPAD QH-700 er perfekt til de nye konsoller fra Microsoft og Sony. Det passer selvfølgelig også til PC.